Bele balske haljine više nisu u modi: Ovakvu venčanicu sada biraju buduće mlade

2. Boje

Iako je bela tradicionalna boja za venčanja i verujemo kako će još dugo to ostati, činjenica je da se i slavne devojke, ali i obične cure iz susedstva sve češće odlučuju za venčanicu nekoj zanimljivoj boji. Prave avanturistkinje odabraće možda i crvenu, ali mi ovaj put mislimo ipak na neke pastelne tonove - poput nežno žute, plave, mint ili lila koju bismo najradije videli na zimskim venčanjima.

View this post on Instagram

A post shared by Sydney Wedding Journal (@sydneyweddingjournal) on Sep 12, 

3. Reciklirane

Revoluciju je započeo brend Reformation, koji se pre 10-ak godina pojavio na tržištu i napravio nešto neodoljivo. Eko modu s minimumom zagađenja, prerađene materijale koji uz pomoć tehnologije postaju kao novi. I ne, ne pričamo ovde o nekim ludim vintidž venčanicama s trodimenzionalnim jastučićima na ramenima, nego o divnim savremenim haljinama kojih ćemo se rado sećati i decenijama kasnije.

4. Venčanice golih leđa

Odavno je poznato da su gola leđa novi dekolte. Zanimljivo je da se ovaj tip venčanica populizovao postojanjem društvenih mreža na kojima se sve češće objavljuju slike mladi s leđa.

izvor: Miss 7

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...