Da budemo iskreni, ovaj dezen ili prosto obožavate ili ne možete da ga smislite, ali ono što jeste istina takođe je da uprkos negativnoj reputaciji, ovaj print vlada svake sezone i sada već ima bezvremenski status. Te možda je nude nova crna, ali animal print je odavno u istoj ravni sa cvetnim, prugicama i tufnama. Nešto što će trajati zauvek.

Dokaz tome je i aktuelna Njujorška nedelja mode, odnosno njen eklektični street style koji je toliko živopisan, raznovrstan i prepun boja, detalja i dezena da slobodno možemo da kažemo kako od Njujroka nema urbanije Fashion Week priče.

Ovoga puta našu pažnju privukla je činjenica da smo svaki dan bar na nekoliko dama viđali famozni animal print.

Bilo da su ga dame nosile u vidu lepršavih pantalona širokih nogavica, midi suknji ili kombinezona, a ponajviše haljina na preklop i killer salonki, animal print je prosto zaposeo njujorške ulice.

Tu je i velika Olivia Palermo koja je u jednom svom NYC izdanju prošetala sjajnu animal print suknju do članka, jakog volumena koju je uparila sa bež džemperom. 

Pogledajte u galeriji najzanimljivija street style izdanja iz Njujorka koja u fokusu imaju animal dezen >>>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Zavirili smo bar virtualno na ulice Njujorka u kom se održava još jedno izdanje Fashion Weeka, kada tamo prava džungla!