Lepršave i udobne, u različitim dužinama, bojama, te sa raznolikim dezenima, haljine su jedan od najpopularnijih komada prolećne i letnje sezone. Ova omiljena letnja uniforma mnogih žena u kojoj je tako lako izgledati dobro uz minimalan trud, svoju savršenu modnu dopunu u prelaznoj sezonipronalazi u omiljenom paru kratkih čizmica.

Toliko jednostavna, a toliko efektna kombinacija istakla se kao zvezda street style scene i kao savršen izbor ne samo za poslednje letnje dane, već i jesenju sezonu.

Od cvetnih midi i maksi modela koje mahom krasi boemski šarm do jednostavnih slip i košulja haljina, kratke čizmice odlično pristaju baš svakom modela zbog čega jednostavna kombinacija haljine i ovog tioa obuće na kraju leta, ali i tokom jesenje sezone donosi bezbroj različitih opcija.

Kratke čizme u crnoj boji  biće siguran izbor za svaku haljinu u vašem ormaru, ali najefektniji look krije se u kombinaciji naizgled nespojivog - romantične i ženstvene haljine od čipke ili šifona, dok se onaj cool faktor može pronaći u spoju sa bajkerskim čizmama.

Cvetni modeli haljina odlično izgledaju u kombinaciji sa kaubojkama, dok će jednostavnost neutralnih modela začiniti animal uzorci, koji su se već istakli kao jedan od najpoželjnijih trendova za novu sezonu.

Preuzeto sa: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/