Naslovna | Moda | Trendovi | #workwear: 7 pravila za savršeni poslovni izgled na visokim temperaturama

#workwear: 7 pravila za savršeni poslovni izgled na visokim temperaturama

Foto: Imaxtree

Prerani dolazak visokih temperatura, iziskuje da budemo vrlo kreativni i snalažljivi u osmišljavanju workwear kombinacija koje će izgledati primereno za naše radno okruženje, a opet chic i u trendu!

Stilizovanje za posao mnogima tokom najtoplije sezone, koja je očito poranila, predstavlja pravi izazov. Zato ELLE priskače sa mini vodičem koji će definitivno da vas opusti kada je u pitanju workwear odevanje...

Kombinacije za posao, kancelariju ili redakciju podrazumevaju određeni dress code i mi smo ga u nastavku ispoštovali, iako vam predlažemo mala stilska odstupanja koja će sigurno biti od pomoći! 

1. Odgovarajući veš

Uvek birajte pamučni brushalter i gaćice, jer na letnjim vrelinama ovaj materijal koji je tik uz kožu i intimne delove je najbolji. Naravno, ako vas dodatno nerviraju ili iritiraju bretele, pronađite bruseve koje imaju korpe i samodržeći su, ali obevezno da su sačinjeni od prirodnog materijala. 

2. Bela košulja/majica/bluza

Proleće i leto su odlični za nošenje klasičnih belih komada. Pokušajte da crne odevne komade odložite maksimalno jer ako neka boja privlači maksimalno sunčeve zrake, to je onda ultimate black! 

3. Sandale

Obuća je veoma bitna za prijatan dan u kancelariji. Izaberite udobne modele obuće koji imaju neki stilizovani detalj, ali nikako koliko god bila praktična, ravnu obuću namenjenu za plažu i more. 

Na sledećoj strani pogledajte ostala pravila za savršen poslovni izgled na visokim temperaturama:

Nastavak na stranama: 1 2 »

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...