Pet novih načina da nosite malu crnu haljinu

Foto: Profimedia

Izvadite svoju omiljenu malu crnu haljinu, jer nova stilska avantura počinje...

Mala crna haljina je sinonim za modnu bezbednost, bezvremeni klasik i sigurna karta kada ne znamo šta da obučemo. Međutim, sudeći po street style zvezdama, "pravila" koje je nametnula mala crna haljina polako se menjaju. 

Plišane, čipkane, svilene ili pamučne, dugih rukava, golih leđa, naglašenog dekoltea - samo navedite i sigurni smo da ste videli razne varijane i mogućnosti koje pruža omiljena nam LBD (little black dress).

Ako je kombinujete sa biserima i salonkama igrate na proverenu i sigurnu kombinacija, ali lako možete da unapredite svoj stil i "osvežite" svoj classy komad zanimljivim aksesoarom koji do sada možda niste nosili.

To su već uradile blogerke, trendseterke i uticajne ličnosti i zato smo za vas napravili modne beleške, prostudirali kako zanimljivim detaljima u potpunosti dobijete novu dimenziju najpopularnijeg komada.  

Evo šta su nam poručile...

Prelepa preduzetnica i ljubiteljka mode Daria Shapovalova nas je naučila da mali crni komad ponesemo sa metalik sandalama na platformu! Mali funky prizvuk je uvek dobrodošao!

A post shared by Anh Huy Phạm (@ahuypham) on Oct 17, 2015 at 9:29am PDT

Uticajna modna dama Sofie Valkiers nam je predložila jednu hrabru varijantu - kombinovanje dve različite crne haljine! Naravno, pri ovakvom izboru moramo biti malo pažljivi da ne bismo lošim izborom napravili modnu katastrofu!  

A post shared by Sofie Valkiers (@sofievalkiers) on Sep 16, 2016 at 4:48am PDT

Asimetrija kroja i "starke" - edgy momenat koji nam je demonstrirala Veronika Heilbrunner! 

Bele pantalone i mala crna haljina mogu da izgledaju veoma interesantno, a minimalizam izgleda daće jednu modernističku notu. 

Miks materijala! O, da - čipka i transparentni materijali u kombinaciji sa kožom daju seksi dimenziju maloj crnoj haljini i zato biramo ovakve modele za večernje izlaske! 

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on Oct 3, 2017 at 9:59am PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...