Jesen je u naše garderobere vratila najdraže basic komade i klasike, ali i raskoš novih i neodoljivih trendova. 

Od romantičnih kreacija do modela inspirisanih muškim stilom, nadolazeća sezona donosi raznolikost krojeva i silueta, boja i uzoraka. 

I dok su se neki od trendova istakli na modnim pistama već početkom proleća unutar kolekcija za jesen i zimu prestižnih modnih kuća, drugi su se u nekoliko proteklih nedelja iskristalisaki na uličnoj modnoj pisti, te unutar kolekcija high street brendova.

Jedan od trendova koji je osvojio kako kolekcije luksuznih modnih kuća, tako i kolekcije high street brendova jeste karirani uzorak.

Od jarkih boja i toplih braon nijansi do hladnih sivih tonova i omiljenih neutralnih boja, ravne linije isprepletene u jednostavan karirani uzorak osvojile su jesenju modnu scenu. Istovremeno klasičan i moderan, jednostavan i efektan, karirani uzorak istako se kao savršeni izbor u aktuelnoj sezoni.

U kombinaciji sa omiljenim parom jeansa, karirani blejzer prvenstveno je deo jednostavnijeg i ležernijeg stajlinga koji se promenom modnih dodataka prilagođava praktično svakoj prilici.

U spoju sa pantalonama koje krasi isti uzorak, postaje trendi odelo za prilike, ali i one za izalazak ukoliko komplet uparite sa basic majicom ili nekom od onih sa natpisima. 

Kako ovaj bezvremeni desen nose trendseterke, pogledajte u nastavku teksta.

Preuzeto sa: Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/