Da, došao je i taj trenutak - odlažemo sandale, papuče sa mašnom i lagane patike. Kažemo zbog leto, ali i dobrodošla zlatna jeseni!

U modnom smislu, jedva smo je čekali, jer želimo da što pre vidimo šta to velike luksuzne kuće predlažu za naredni period - neke čizme ćemo da sa punim pravom recikliramo (i to one obožavane sa cvetnim dezenom), dok udobne Pradine cipele sa platformom su kao stvorene sa kišne dane. 

Bez obzira da li idete na poslovni ručak, konferenciju, večernji izlazak ili šetnju dobra cipela ostavlja dobar utisak. 

Zato u nastavku pogledajte našu mini galeriju obuće za razne prilike i inspirišite se!

1. Štikle na vezanje

Jedna od glavnih modela letnih sandala seli se u jesenju obuću. Satenska traka, kožni kaiš ili tanka perta sve što se veže je dozvoljeno.  Ovakav model cipela u ima i ulogu modnog dodatka i to fantastičnog, složićete se?

Foto: Net-a-porter/ Christopher Kane

2. Cipele "presvučene" cvetnim uzorkom

Veliki prošlogodišnji trend ne gubi na popularnosti, zato ste na dobitku u nadolazećoj sezoni, ako ste već ugrabili jedan par za sebe. Nosiće se raskošan i razigran uzorak, bez obzira na to da li su u pitanju štikle, gležnjače ili čizme.

Foto: Net-a-porter/ Sam Edelman

3. Kaubojke

Klasika koja nam je preko potrebna ove sezone, jer može uz farmerice, haljine, suknje. Dakle, ako hoćete dobro jusenju investiciju, znate šta treba da pazarite. 

Foto: Net-a-porter/ Isabel Marant

4. Bele čizme

Moramo misliti i na one koji i ne igraju na siguricu i predložiti im belu obuću. Biće svakako zanimljiv trend 60-tih videti u novim kombinacijama. 

Foto: Net-a-porter/ Gianvito Rossi

5. Platforma

Ali preko sele dužine stopala. Malo londonskog street style šmeka, neki kišobran u ruci i udobnost pre svega. 

Foto: Net-a-porter/Prada

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/