Tri predloga stylish Njujorčanke: Olivia Palermo savetuje kako da izaberete idealan kupaći kostim za sebe

Foto: Instagram / johanneshuebl

Letnja sezona polako je ušla u svoju poslednju fazu. Sredina avgusta i početak septembra spada u doba kada svi oni koji su čekali povoljne aranžmane i prijatnije vreme hitaju ka morskim odmaralištima, pa ukoliko ste među njima i treba vam savet oko kupovine kupaćeg kostima, poslušajte Olivijin savet kako da pronađete idealan model za sebe!

Najpoznatija IT devojka često leto provodi u ekstravagantnim resort odmaralištima i hotelima, birajući skrivene bisere Mediterana i Pacifika. Predmet našeg današnjeg interesovanja nisu skupocena letovališta koja posećuje gospođa Palermo, već njeni jednodelni kupaći kostimi u kojima se odmara na plažama i brodovima koje sa mužem Johannesom iznajmi.

Već neko vreme Olivia od dizajnera iz sveta beach mode preferira modele dizajnerke Lise Marie Fernandez čije kupaće kostime nose Victoria Beckham, Selena Gomez i Kendall Jenner - samo što je modna zvezda njena mušterija skoro od osnivanja brenda, od 2009. godine. 

Kraljica mode se najčešće opredeljuje za jednodelne i jednobojne kupaće kostime, koji kao po pravilu uvek imaju mali detalj koji daje upečatljivu pojavu - pertlica oko struka, rajsfešlus ili uvijanje traka oko vrata. Skoro uvek postoji neki modni morski detalj u modelima koje nosi Olivia. 

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on Jul 27, 2015 at 6:28am PDT

Na sledećoj strani pročitajte savete koje nam je dala Olivia pri kupovini kostima: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...