Moguće je izgledati savršeno i ne otopiti se - samo je potrebno naći toaletu koja je prijatnog materijala, udobna, a u isto vreme upečatljiva i elegantna.

Budite elegantne i zapažene na poslu, jer to će vam uliti samopouzdanje! Uz crnu haljinicu kratkih rukava, to ćete i uspeti. Haljina je dužine malo iznad kolena, čipkastih rukava, i lepo naglašenog struka. Uz ovu haljinu dovoljne su samo sandale na visoke potpetice i bićete oličenje stila i elegancije.

Njena cena je 4550 rsd, a OVDE je možete poručiti.

Volite malo smelije, ekstravagantije, a elegantne modele?

Kratka, efektna, šarena haljina je pravi izbor za vas! U ovoj haljini ne možete biti neprimećene! Materijal je jako prijatan, gornji deo je u vidu topa, dok se donji deo haljine širi. Haljina ima floralni print, koji osim što je hit ove sezone i vizuelno sužava figuru.

Ova trendi haljina može se dobro uklopiti i uz visoke potpetice, ali i uz ravnu obuću. OVDE je možete poručiti za 4550 rsd.


Šta nikada ne izlazi iz mode?

Kratke, crvene haljine! Crvena boja svakako odaje utisak snažne, karakterne osobe i oličenje je stila i elegancije. Haljina je sa V izrezom, ističe dekolte i naglašava struk. Idealna za sve dame koje žele da se osećaju neodoljivo. Uz nju ćete sasvim sigurno i na ogromnim temperaturama privlačiti sve poglede, a vi ćete se osećati udobno.

Haljinu možete za 4550 rsd, odmah OVDE naručiti.

Apsolutni hit ovog leta su elegantni kombinezoni!

Jumpsuit cvetnog dezena, će vam pomoći da se osetite poput pravih filmskih divi. Jumpsuit je sa dubokim V izrezom, kvalitetnog i prijatnog materijala. Floralnog je dezena, kratkih rukava, i upečatljivog dizajna, tako da u njemu ne možete da prođete neopaženo. Lepo prati liniju tela i izdužuje figuru. Njegova cena je 4550 rsd, a OVDE može postati vaš.

Još fenomenalih komada garderobe, po niskim cenama, možete OVDE pronaći. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/