Internet i društvene mreže preplavljene su idejama za venčanja na kojima je sve u znaku prljavo roze i boje mesa. Kako je venčanje bajkovit i nežan događaj, to nas uopšte nije iznenadilo. Za vas je važno da je to boja koju i inače preferirate, i u kojoj se osećate dobro. Sve ostalo će ova boja sigurno učiniti sjajnim.

Inspirišite se fotografijama koje smo odabrali i osmislite svoje savršeno venčanje!

1. Cveće

Prljavo roze je naročito dobar izbor ako se udajete tokom proleća ili leta, jer se idealno uklapa u okruženje, prirodu i romantiku. Pronađite cveće u roze boji i spojite ga sa cvećem bordo i bele boje. Zelenilo, drveće, reka ili jezero samo će pojačati idiličan prizor.

Foto: Instagram/weddingideas

2. Venčanica

Prljavo roze venčanica od tila je pravi izbor za urbane žene koje se ne opterećuju tradicijom i klasikom. Srebrna dijadema nezaobilazan je detalj za dugu, talasastu kosu. Ne kombinujte prljavo roze za jakim i kontrastnim bojama poput crne, kako ne biste pokvarili celokupan utisak.

Foto: Instagram/weddingideas

3. Deveruše i kume

Najbolje drugarice moraju da se solidarišu sa mladom i da odaberu lepršave haljine, pastelnih boja! Ne zaboravite da je osmeh na licu najlepši aksesoar koji možete da ponesete.

Foto: Instagram/weddingideas

4. Dekoracija enterijera

Latice posute po putu ka oltaru, dekoracija u vidu roze zavesa, salveta i sveća, prigušeno svetlo i... magija može da počne!

Foto: Instagram/weddingideas

5. Odelo za mladoženju

A ako imate hrabrosti - zamenite uloge. Ko kaže da mladoženja ne sme da nosi roze odelo i da, pritom, izgleda fenomenalno?! Poigrajte se sa bojama i ličnim stilom - ovo je samo vaš dan!

Foto: Instagram/weddingideas

Priredila: Tara Đukić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/