5 malih crnih haljina koje morate da imate u svom ormaru

Retro damska

Ako je vaš favorit mala crna haljina bez ramena i pri tom je uska, jasno je da ćete izgledati kao diva iz starih holivudskih filmova. Ovakav komad odeće je bezvremenski i odlično se uklapa uz bisernu ogrlicu.

Foto: Raey (Net-a-porter)

Opuštena varijanta za svaki dan

Opuštenije varijanta ovog večnog komada na bretele, možete upotpunite sa majicom koju ćete nositi ispod haljine. Ovakve haljine možete da kombinujte sa baletankama ili patikama. Zavisno od slituacije nabacite kraću kožnu jaknu i spremni ste za noćni provod.  

Foto: Joseph (Net-a-porter)

Savršena za posao

Pronalaženje male crne haljine za sve prilike nije jednostavna. Ako želite da ovaj odevni komad bude namenjem npr. i za posao, ali i koktel posle posla, onda se opredelite za haljinu sečenu ispod grudi koja se širi u suknju do kolena. Sandale na štiklu i kaiš u potpunosti će upotpuniti vaš izgled.

Foto: Mango

Klasika za bilo koji tip građe 

Rukavi na maloj crnoj su idelano rešenje za one koji nisu zadovoljni izgledom svojih ruku. U malu tašnu, antilop cipelice i teksas jaknu, smelo možete da odjurite u dan. 

Foto: Zara

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin