Ne možete da iščekate da isprobate prolećne trendove? Onda ste na pravom mestu, jer je Elle samo za vas spremio listu aktuelnosti koje nam dolaze pravo sa pista!

Sudeći prema dizajnerima koji su nam u svojim kolekcijama za proleće/leto 2017. stavili akcenat na boje, nova sezona će definitivno bili obeležena njima. Odnosno, kombinovanjem tonova na najneočekivaniji način, što je već u modnom svetu poznato kao color-blocking. 

Ovaj trend koji se odnosi na specifičan način uparivanja boja je već duže vreme aktuelan, tako da je postao već prihaćen trend kom su se priklonile neke od najpoznatijih fashion dama, kao što su Victoria Beckham, Natalie Portman, Amal Clooney. 

Kako biste išli u korak sa trendovima, savetujemo da probate najnovije color-block kombinacije koje su nam predstavili dizajneri. 

Color- block u tonovima

Ako želite da svoj stil učinite zanimljivim, onda je pravo vreme da isprobate color-block u tonovima. Naš predlog je da ovog proleća to budu nežno roza i crvena boja (od višnje do bordo nijanse), jer će upravo ova kombinacija u novoj sezoni biti jedna od najpopularnijih, a ovaj outfit je dokaz. 

Monohromno odevanje- od glave do pete

Volite boje ali niste dovoljni hrabri da nosite outfite koji se sastoje iz bogatih i intezivnih nijansi? Color- block ne mora uvek da se odnosi isključivo na njih, tako da možete eksperimentisati sa prigušenijim tonovima. Na primer ponesite haljinu jarke boje, i uz nju uparite neutralne ili metalik aksesoare. Metalik će posebno osvežiti vaš look, i učiniti ga modernim. 

Neutralne + jarke boje

U vašem ormaru dominiraju neutralne boje? Ne brinite, jer i dalje možete isprobati color-block trend. Najbolji način je da se držite svoje klasične palete, uz koju ćete dodati komad u nekoj jarkoj boji, kao što je ružičasta ili crvena. Tako možete uz običan par jeansa da uklopite majicu i sako upečatljivih tonova, kao što je prikazano na sledećoj fotografiji. 

Foto: Promo / Boden

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/