Martovsko izdanje Elle magazina pored standardnog broja koji je obogaćen za Trend dodatkom na čak 32 strane donosi i bajkovit Wedding broj u kome vas čekaju 32 venčanice, saveti za brzinsko planiranje venčanja, zatim predlozi burmi, cipela, buketa i mesta za vaš Big day.

Za potrebe ovog dodatka ekipa magazina je fotografisala i editorijal u prelepom ambijentu muzeja Macura. Samo snimanje trajalo je više od 8 sati. Novinarka sajta Maja Bunčić bila je na licu mesta i zajedno sa snimateljem zabeležila najzanimljivije trenutke i kadrove sa snimanja.

U video ćete videti i kratke savete naše beauty urednice Branislave Kostić po pitanju najbolje šminke za mladu, aktuelnim bride make-up trendovima ali i najboljoj senci za različitu boju očiju, kao i Branka Gašića, profesionalnog dekoratera cveća koji je učinio da muzejski prostor, sam po sebi dovoljno nadrealan dobije taj magic momenat uz upotrebu cveća, granja i ostalih biljaka.

Pogledajte video u nastavku:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/