Kako se trendovi smenjuju i stalno vrte u krug, tako je došlo vreme da zavirimo u svoj garderober i izbacimo neke suvišne komade, ali i one koje više nisu u trendu.

Prema pisanju stranih portala, ova godina će nam doneti nove trendove jeansa. 

Tako ćemo zaboraviti na izbledeli denim i uske modele, što će obradovati dame korpulentnije građe koji su u potrazi za farmericama koje skrivaju višak.

Upravo zato rešili smo da izdvojimo 3 modela jeansa na koje treba da zaboravite ove sezone: 

Skinny farmerice 

Skinny farmerice su obeležile nekoliko sezona iza nas, a sada je došlo vreme da se oprostimo od njih. Umesto ovog popularnog modela, birajte modele koji poseduju ležerniji kroj. To može biti  "boyfriend" ili "mom" jeans, koje će vam pružiti potrebnu udobnost, i izgledati veoma šik. 

Foto: Instagram / paige

Farmerice niskog struka

Koliko god voleli ovaj model jeansa, naš savet je da date priliku farmericama sa dubokim strukom, koje će izdužiti vašu figuru.  Osim toga, uspećete da postignete veoma ženstven izgled. 

Foto: Instagram / blanknycjeans

Izbledele farmerice 

Svetao jeans sa izbledelim detaljima je još jedan model na koji bi trebalo da zaboravimo ove sezone. Logično, njih će zamenti farmerice u tamnim bojama, sa što manje ispranih delova. Sigurni smo da će ova vest obradovati korpulentnije dame, jer je poznato da tamne boje sužavaju figuru. 

Foto: Instagram /blanknycjeans

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/