Nikada nemojte biti surovi prema crnim pantalonama! To je univerzalan komad koji će vam dobro doći u svim prilikama kada jednostavno ne znate šta da obučete- ili želite da postignete classy, poslovan i uglađen stajling.

Naravno, možete ih nositi u ležernim vikend izdanjima u vidu lepšravih zvoncara, te ih iskombinovati kao Alexa Chung- sa širokim džemperima...

Crne pantalone su posebno dragocen komad za poslovne dame, poput bliznakinja Olsen koje se kreću u dizajnerskim krugovima te kao pobornice all black outfita, uklapaju ih sa crnim blejzerima i košuljama.

A šik Parižanke?

Svima je poznato da njihov nonšalantni, "bez truda" stil potiče od crnih kožnih pantalona. Dakle, neke od najkul dama iz sveta mode, rado će preskočiti malu crnu haljinu i opredeliti se za ovaj odevni komad.

Zato smo rešili da vam predstavimo 5 pari crnih pantalona koje svaka žena treba da poseduje:

Zvoncare

Trendi zvoncare u crnoj boji su glavni trend ove godine, a možete ih nositi u kombinaciji sa bluzama, košuljama i glomaznim džemperima. Imajte u vidu da će one najbolje izgledati ako se "popnete" na visoke štikle.

Foto: Net a porter / Alexander McQueen

Kožne pantalone

Uvek moderne kožne pantalone zaista treba da se nađu u vašem garderoberu, jer ćete sa njima uspeti da osmišljavate bezbroj stajliš kombinacija- tokom cele godine. Dakle, iskombinujte ih sa crop topom za večernji izlazak, strukiranom košuljom koju možete nositi na posao ili toplom bundom za dnevnu varijantu. Sve je dozvoljeno!

Foto: Net a porter / Loewe

Skinny pantalone 

Skinny crne pantalone ili helanke takođe spadaju u must have komad koji ćete, slično kao kod kožnih pantalona, stilizovati na razne načine. Obujte patike i bićete spremni za sport i ležernu šetnju, a za večernji izlazak biće dovoljno da dodate malo šljokica i sjaja.

Foto: Net a porter / Splendid

Pantalone na peglu / crtu

Ovaj elegantan model pantalona uglavnom biraju poslovne dame, i nose ih sa štiklama, ali zahvaljujući razvoju uličnih trendova sada ih možete slobodno poneti i sa sportskim patikama. Bilo da birate uže cigaret modele ili ove šire, pantalone na ivicu će sigurno biti vaš omiljen omiljen komad, upravo zbog toga što se može prilagoditi raznim stilovima.

Foto: Net a porter / Stella McCartney

Široke i ravne pantalone nalik trenerci

One poseduju širok i ravan kroj, te često podsećaju na udobnu trenerku ili pidžamu. Ipak, ovaj model je dosta elegantniji jer je izrađen od finog pliša ili viskoze koja pada i leprša oko nogu.

Foto: Net a porter / Elizabeth and James

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/