Kako smo ušli u novu godinu, počeli smo da razmišljamo o merama koje bismo mogli da preduzmemo kako bi izgledali stilizovanije u predstojećoj 2017. godini. Dok razmišljamo koji su to must-have komadi, ponekad je od velike pomoći saznanje koje komade garderobe bi trebalo izbeći. 

Kao rezultat toga, mi smo napravilu kratku listu od sedam stavki koje bi definitivno trebalo da izbegnete kako bi postigli taj svežiji i moderniji izgled.

Dok je zauvek imperativ u svetu oblačenja nošenje onoga što volite i u čemu se osećate najsigurnije, samo nekoliko suptilnih ‘reality check-ova’ mogu pomoći da vaš svakodnevni izgled unapredite i učinite zanimljivijim. 

Počev od trendova koje difinitivno morate da zaboravite, pa do tipa skinny farmerki koje treba da zabodiđete, u nastavku vam dajemo 7 stvari koje treba da eliminišete kako bi izgledali modernije.

Uske farmerice koje izgledaju jeftino

Ekspert za teksas nam je dao uvid u fazon uskih farmerki koje izgledaju najjeftinije (i one koje izgledaju najskuplje).

Crni komadi odeće

Ako želite da se istaknete, zamenite vaš stari crni kaput za nešto interesantnije i razigranije. Razlog za tim je taj što u zimskim mesecima vaš kaput ili jakna je jedini način da pokažete svetu koliko ste zaista upućeni u modu.

Stari par trenerki

Sa toliko dizajnerskih sportskih komada odeće koji se nude na tržištu, ne postoji pravi razlog zbog kojeg biste i dalje bili vezani za stari par trenerki kada želite da se osećate udobno. Umesto toga, uložite u uglađenu sportsku garderobu poput dobrog para helanki i sečenih dukseva.

Obuća koja više nije u trendu

I dalje vam ruka polazi za gumenim japankama i patikama sa platformom kada je prilika takva? Vreme je da ih zamenite modernijim komadima, kao na primer somotskim čizmama do članaka, papučama sa otvorenom petom poput Gucci espadrila u kojima korača ceo modni svet.

Na sledećoj strani pročitajte još 3 modna saveta....

PageBreak

Komadi garderobe koji imaju apsolutni svi

Dok je vrlo teško odoleti popularnim komadima, prošetajte po gradu i uđite u jednu od radnji u uskim uličicama da biste pronašli neki komad garderobe koji će vam više pomoći u izražavanju vaše individualnosti.

Prekratko ili preusko? Ne, nikako!

Devojke iz sveta mode su odavno zaboravile ‘seksi’ komade i zamenili ih sa oversized načinom odevanja. Primera radi, umesto haljina u kojima ne možete da dišete, probajte svilnkastu haljinu koja lepršavo pada ispod kolena.

Agresivan nakit

Ako ste ljubitelj oversized nakita koji ističe vašu ličnost, odlučite se za komade koji su moderniji i atraktivniji, ili zadržite delikatne i smirenije komade kako bi postigli nešto svedeniji izgled.

Photo: Instagram.com/tousjewelry

Tekst: Nemanja Lalatović