Ono što i nama predstavlja gorući problem kada je u pitanju ova trendi tkanina, to je kako da je kombinujemo. 

Ona zaista svakoj kombinaciji daje posebnu težinu i zato je odličan izbor ukoliko želite da ostavite značajan utisak.

Ipak, imajte na umu da ova tkanina poseduje određen sjaj, te ju j najbolje nositi u nešto svečanijim prilikama ili kada želite da razbudite krajnje jednostavan outfit.

S toga ne čudi što su brojne zvezde prigrlile ovaj trend i nose plišane komade, koje se većina nas ne budi usudila da ponese, kako zbog izazovnog kroja, tako i zbog boje.

Zato ukoliko nemate hrabrosti da pristupite pliš modnoj bandi, a dopada vam se ovaj trend, pogledajte kako poznata lica nose ovaj popularan materijal.

1. Cate Blanchett

Poznata glumica očigledno ne može da odoli novom trendy komadu, jer je zapažena od strane fotoreportera u dve kombinacije kojima je glavni modni adut upravo pliš. Moramo priznati da od kada smo videli ovo plavo-crveno izdanje i kombo pliša i kože, bacili smo se u potragu za nečim makar sličnim. Smelo, efektno i upečatljivo. Bravo, Cate.

2. Emily Ratajkowski

Lepa Emily se ne ustručava da pokaže svoje izvajano telo i sexy atribute, a to uspeva i sa plišem, iako se od ovog materijala najčešće kroje i nose klasični komadi poput blejzera, rolki i haljina. Nas je inspirisala da se odvažimo i eksperimentišemo sa plišem, kako sa krojem, tako i sa bojom.

Pogledajte na sledećoj strani predloge Monice Bellucci, Jade Jagger i Coco Roche...

PageBreak

3. Monica Bellucci

Čuvena glumica poznata je po svojoj raskošnoj lepoti, ali i klasičnom ženstvenom stilu koji neguje i koji joj sjajno pristaje. Na jednom od glamuroznih filmskih događaja prošetala je crvenim tepihom u plišanoj haljini sirena kroja sa izrezom na nozi, vrlo sofisticrano, damski i elegantno, baš u njenom stilu.

4. Jade Jagger

Sexy plišani kombinezon? Može! A posle ove fotografije shvatamo da želimo dva! Jedan u ovoj predivnoj plavo-sivoj boji, a jedan u crnoj za maksimalnu dozu seksipila.

5. Coco Rocha

Ono što smo do sada primetili kada je u pitanju pliš, to je da je ovaj materijal zaista elegantan na jedinstven način, te sa njim ne teba preterivati kada su u pitanju aksesoari. Naročito ukoliko se operedelite za to da čitavo izdanje bude od pliša. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/