Moćni kaputi za kojima bi trebalo da se okrenete na ulici

Foto: Imax Tree

Dugi kaputi koji dodiruju pod, moćni dezeni, boje i detalji u vidu efektnog veza i po koje šljokice.... Predstavljamo vam raskošne kapute koje trenutno šetaju šik Parižanke i Njujorčanke.

Iako zima mnogima ne predstavlja omiljen period u toku godine, upravo zbog hladnoće i svakodnevnog zamotavanja u tople materijale, ona ipak omogućava najbolja modna poigravanja.

(Elegantni i autentični: 10 statement kaputa za zimu koje će obožavati sve moderne dame)

Ona se svakako odnose na slojevitost, a ključni komad za postizanje tog izgleda je dugi kaput koji dodiruje pod. Upravo ovaj model će obeležiti zimsku sezonu. 

On uvek izgleda elegantno, a ako je još protkan ukrasnim detaljima, ili osvežen nekom neobičnom aplikacijom, budite sigurni da ćete privlačiti pažnju- gde god da se pojavite. 

Prednost maksi kaputa je što se odlično kombinuje sa jeansom, pantalonama širokih nogavicama, ali i dugim haljinama, tako da ćete brzo uočiti sve njegove prednosti. Pogotovo u trenutku kada žurite i treba vam ekspresna stilizacija outfita!

Osim dobrog kroja, naš savet je da se osmelite i ponesete neki statment komad, a u nastavku vam donosimo najbolje ideje sa ulica Pariza i Njujorka. 

Na sledećoj strani pogledajte narednih 5 moćnih kaputa sa ulica Pariza i Njujorka...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 4 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...