Pensil suknje su bez sumnje komad garderobe koji bi trebalo da poseduje svaka žena, bilo da ima bogatu poslovnu karijeru ili ne.

Njena silueta odoleva vremenu i trendovima, a zahvaljujući pojednostavljenoj liniji i konzervativnom kroju, pensil suknja odgovara svim damama bez obzira na starosnu dob.

Zvezde kao što su dvadesetogodišnja Kendall Jenner ili Reese Witherspoon koja, verovali ili ne. je uplovila u četrdesete, nam upravo to i dokazuju....

Svaka od njih nam pokazuje kako ih je najbolje stilizovati, u skladu sa godinama, kao i ličnim stilom. 

Bilo da se odlučite za jednostavan model sa dugmićima za posao, ili sa trendi kapom i plišanim čizmicama, zapamtite da je sve dozvoljeno jer pensil suknja je pravi univerzalan komad uz koji možete uklapati gotovo sve krpice.

Dvadesetogodišnja manekenka Kendall Jenner obožava da spaja classy i statement komade, a to nam je pokazala i ovim izdanjem. Ona je na odličan način uklopila kamel pensil suknju na preklop sa basic majicom, a svoj stajling je nadogradila trendi aksesoarima: plišanim čizmicama, kapom i čokerom.

Foto: Instagram / kendall.vogue

Pensil suknja midi dužine sa horizontalnim prugama u jarkim bojama naglašava sve ženske atribute, a to najbolje zna glumica Jessica Alba koja se često opredeljuje za ovaj model. S obzirom da je reč o efektnoj suknji, Jess je uz nju iskombinovala crne komade i aksesoare.

Foto: Profimedia

Statement komade obožava i Amal Clooney koja nas uvek iznenadi svojim izvrsnim modnim ukusom, a braon čipkana suknja koju potpisuje Dolce and Gabbana uspela je da izazove lavinu pozitivnih komentara. Šta uz nju poneti? Crnu majicu i salonke, dok torba može biti u jarkoj boji.

Foto: Instagram /popcelebnews

Na sledećoj strani pogledajte preostala tri modela suknji...

PageBreak

Reese Whiterspoon je prava ljubiteljka klasičnih odevnih komada što nam je dokazala i ovim outfitom koji se sastoji od plave košulje i pensil suknje dužine malo iznad kolena. Zapamtite, sa ovom odevnom kombinacijom nikada ne možete pogrešiti.

Foto: Profimedia

Za razliku od Reese, atraktivna pevačica i glumica Jennifer Lopez obožava da nosi atraktivne komade koji u potpunosti naglašavaju njen seksipil i ženstvenost. Idealna za dame koje imaju atribute, bela pensil suknja dubokog struka će savršeno izgledati sa basic komadima neutralnih boja.


Foto: Profimedia

Zvezda street stylea i dama koja stoji iza prodajnog sajta Net a porter, Sarah Rutson obožava da šeta šik stajlinge. Ovog puta je pensil suknju zanimljivog kroja i teksture uklopila sa patikama, te ponovo izazvala brojne pozitivne komentare po pitanju njenog stila.

Foto: Instagram / adletfashion

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/