Zapamtite, ako neki komad nosi više od jednog supermodela onda su one bez sumnje veliki trend.

Vodeći se time, ove jeseni smo primetili pantalone na pertlanje koje poslednjih dana šetaju Alessandra Ambrosio, Hailey Baldwin, Bella Hadid i mnoge druge poznate dame.

Ovaj atraktivan model je uspeo da osvoji ljubav mnogih trendseterki, upravo zbog njihove fantastične siluete i seksi detalja, kome niko ne može lako da odoli.

Crne uske pantalone u potpunosti prate liniju tela od kuka do članka, dok se pertle vezuju na sredini pantalona, te zahvaljujući upečatljivom štepanom delu i pertlama koje su ostavljene da vise, daju dozu grung stila. 

Neobičan model pantalona potpisuje brend Made Gold iz Los Anđelsa, iza kog stoji mlada dizajnerka Marta Goldschmied koja ističe da se u svom radu oslanja na street wear modu, sa akcentom na urbani i seksi izgled.

Brojne poznate manekenke su nam pokazale da, iako je autentičan, ovaj komad je i veoma univerzalan, te se može nositi na različite načine- od uskih čizama na pertlanje koje izgledaju kao nastavak pantalona, do poludbokih čizmica, pa čak i sandala. 

Alessandra Ambrosio ih je uklopila sa crvenom bomberkom i kožnim gležnjačama na špic, čime je uspela da postigne veoma šik oufit. 

Foto: Profimedia

Manekenka Bella Hadid je takođe obožavalac ovih pantalona, te ih je ove jeseni ponela zajedno sa seksi topom, moto jaknom i glomaznim crnim cipelama.

Foto: Instagram / made.gold

Ćerka Stivena Boldwina, Hailey je pokazala da one mogu izgledati i veoma seksi ako se iskombinuju sa atraktivnim komadima i aksesoarima, kao što su crop top majica, čoker i sandale sa kaišćima.

Foto: Instagram / made.gold

Made Gold nam je ovog leta predstavio sličan i jednako interesantan model pantalona koje su tokom prethodnih meseci šetale IT dame. 

Na sledećoj strani pogledajte sličan model pantalona koji je bio hit ovog leta....

PageBreak

Dok smo tokom leta pažnju usmerili na najlepše haljine, suknje i kupaće kostime, nismo mogli a da ne primeti,o jedan model pantalona koji su prve počele da šetaju sestre Hadid.

Reč je o sličnom modelu na pertlanje koji takođe uokviruje figuru, i ističe sve ženske atribute. Crne pantlone poseduju pertle koje se vezuju sa strane, a posebno su interesantne upečatljive kopče, kao detalj.

Foto: Instagram / made.gold

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija