Mada je već nekoliko sezona unazad prevrnuta koža dominantna tokom jesenjeih, pa i zimskih meseci, naročito kada su u pitanju aksesoari, ove godine se stvari menjaju.

I dalje je obojeni velur prisutan na tržištu i mi ga ne volimo ništa manje no što je to bio slučaj prethodnih sezona, jer zaista razbuđuje svaku kombinaciju, ali radujemo se i povratku kože u svom najmoćnijem obliku.

Ukoliko neki materijal može szajling u momentu postaviti na veći nivo, to je onda klasična crna koža, pantalone, suknje, sakoi i naravno kaputi, koji su topli, ali imaju blagi, mat sjaj i daju posebnu dozu sofisticarnosti izgledu, ipak dominira nad velurom.

Ukoliko niste ljubitelj tamnih nijansi, obratite pažnju na još jedan povratnički trend: bedževe i to oni koji izgledaju poput znački, ukoliko imate smelosti sa njima u potpunosti možete izmeniti izgled crnog kožnog sakoa ili jakne.

Crvena boja, kao i mešavina cvrnene i ljubičaste, takođe su vodeće nijanse u moćnom kožnom carstvu, dok bež i braon boja ostaju na poslednjem mestu, ali su prisutne i čine jedan ženstveni iskorak napred.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija


Ovo je idealno godišnje doba da ponesete ne samo kožnu jaknu već i suknju, sako i pantalone od ovog materijala koji svakom izgledu daje posebnu notu. Za sezonu jesen/zima 2016. najveće modne kuće preporučuju nam kožu u njenom najlepšem, klasičnom izdanju.