Sa svakom sezonom pojavi se i novi trend koji postaje sveprisutan u svetu mode, a osim samih odevnih komada i aksesoara, on se odnosi i na materijal koji uspeva da zagospodari ulicama svetskih metropola.

(3 glavna materijala za jesen i kako da ih nosite)

Ove jeseni, to je svakako raskošni pliš i mi smo oduševljeni ovim kraljevskim materijalom baš kao i ostatak sveta. 

Ali u slučaju da ne želite da nosite pliš svakog dana, postoji drugi materijal koji će biti jednako trendi ove sezone, a osim što je udoban i klasičan, on je i veoma kul. Reč je o rebrastom somotu!

Ovaj materijal koji smo zaboravili iz davnih "sedamdesetih", jednostavno se može nositi sa krznenom jaknom i metalik kratkim čizmama, ili sa mokasinama i majicom sa grafičkim printom.

Ako volite da eksperimentišete malo više, možete da se poigravate različitim teksturama, te da ponesete rebrasti somot sa plišom. Mi savetujemo da to budu jakna ili pantalone od somota i par plišanih cipela.

Neki od naših omiljenih dizajnera i brendova su već prigrlili ovaj trend, kao i mnogobrojne trendseterke koje su nam već predstavile najbolje načine kako da nosimo ovaj trendi materijal.

U nastavku možete pogledati najbolje ideje >>>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/