Hladno vreme je stiglo, i zvanično je pravi trenutak da se toplo obučete kada krećete na posao. To je ujedno i pravo vreme da pogledate koji su trendovi trenutno aktuelni što se tiče jakni i odaberete onu pravu za sebe. Ove sezone osveženi su klasični stilovi, poput kišnih kaputa a tu su i noviji modeli, poput somotskih kaputića s kapuljačom.

Većina ovih silueta su pune, a boje jarke, tako da praktično nećete morati da brinete o ostatku outfita pre no što napustite dom. Samo skliznite u jedan od ovih sedam modela u paru sa majicom i jeansom, i bićete u izdanju najopuštenije i najkomotnije šik cure u kraju.

Modeli koji dominiraju po pitanju materijala su oni od pliša, zatim miks materijala i naglašene teksture.

Kada je u pitanju kroj, naš favorit je izmenjena verzija klasičnog trenča, dolazi u oversized varijanti sa naglašenim detaljima, a boje su pastelne i jarke. Patchwork varijanata kaputa krojena je uglavnom od raznobojne kože, dok je model kraći, mi kažemo veliko DA jaknama u ovoj formi.

Od zapaženih stilova i dalje su u trendu oni u military verziji sa dvorednim kopčanjem, ali i sportske perjane jaknice u kombinaciji sa nekoliko boja.

Pogledajte u nastavku koji modeli će dominirati ove sezone:

foto: Instagram/kyliejenner

foto: Instagram/chiaraferragni

foto: Instagram/blaireadiebee 

foto: Instagram/blaireadiebee 

foto: Instagram/peaceloveshea

foto: Instagram/chiaraferragni 

foto: Instagram/alwaysjudging

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija