Džungla na asfaltu: Kako da nosite cvetni dezen ove jeseni

Foto: Instagram / sandrasemburg

Cvetni print nas podseća na dolazak proleća, ali on je veoma popularan i tokom jeseni, te očekujte da vidite ovaj zabavni i popularni dezen na ulicama modnih metropola, svuda oko vas!

Ove sezone su nam svetski brendovi Miu Miu, Gucci i Topshop dokazali da cvetni print ne mora uvek da bude girly.

On nam dolazi u kombinaciji sa tamnim detaljima sa primetnim uticajem grandž stila, što donosi novu dozu uzbuđenja ove sezone, i navodi nas da prvi isprobamo ovaj trend.

Zahvaljujući velikom broju street style fotografija, imamo priliku da dobijemo pravu modnu inspiraciju, koja će nam dati hrabrosti i smelosti da uklapamo komade, baš kao i najpopularnije blogerke.

Dakle, predstavljamo vam osam najboljih ideja kako da nosite cvetni dezen ove jeseni: 

# Kako smo i napomenuli, jesen će biti u znaku tamnih boja i cvetnih dezena. Zato se slobodno osmelite da ponesete tamnu haljinu sa prikazom najlepšeg cveća, u kontrastnoj boji, koju bi bilo najbolje da uparite sa grubim i masivnim cipelama ili čizmama.

Foto: Collage Vintage

# S obzirom da nam novi modni trendovi sve više nalažu da spajamo "nespojivo", ove jeseni slobodno ponesite svoju omiljenu cvetnu haljinu ispod koje ćete obući crnu rolku. 

Foto: Le 21ème

# Cvetne haljine umesto sa neutralnim parom obuće uparite sa efektnim salonkama u ljubičastoj ili crvenoj boji.

Foto: Collage Vintage

# Osim cipela, vaš cvetni outfit možete osvežiti kvalitetnom, statement torbom. Jedan kvalitetan ranac od glatke kože će unaprediti vaš stil i dati mu dozu šika.

Foto: Le 21ème

Pogledajte na sledećoj strani još 4 predloga...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin