Zeleno, volim te zeleno!

Bilo da zavrnete rukave ili je nosite uzanu kao devedesetih, sa suknjom ili iscepanim džinsom, zelena bomber jakna pravi je pogodak! A takođe je i veoma udobna (što je svakako veliki plus). I zapamtite da je vintage dodir savršena stvar. Ukoliko izgleda kao da je malo nošena, dobijate dodatne poene.

Muški udeo

Iako ste ih videli na pistama, ulicama, i na svojim omiljenim zvezdama, ako vam do sada nije postalo jasno, Napisaćemo velikim slovima: BOMBER JAKNE SU IN. Ukoliko prodavačice u radnjama ne uspeju da vam prodaju jednu, pokušaćemo mi ovde. Jer sa njom dobijate pravu dozu „dečačkog“ i „uličnog“ stila, a to je tačno ono što je sada zanimljivo u modi. Nikako se ne ograničavate na „martinke“ već je nosite na suknju i sandale. Ili haljinu ispod koje ste obukli široke pantalone. Jer vi ste ipak žena koja je sigurna u sebe.

Crna klasika

Ako ste klasični tip, onda je ovo pravi izbor za vas. Od Vetements supervelike do Slimane sa šljokicama, stvorena je po jedna za svačiji ukus. Nećete pogrešiti ni kada je obučete preko svoje omiljene letnje cvetne haljine i tako napravite savršenu kombinaciju za jesen. 

Tekst: Nenad Janjatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija