Možemo sa sigurnošću da kažemo da 99% urednika koji su prisustvovali modnim revijama na nedavno završenim Nedeljama mode, već ima jasno izdvojene komade za sezonu proleće 2017.

Oni se prvenstveno odnose na statement komade, ali i ženstvene, damske siluete koje su inspirisane decentnim stilom tridesetih... Što se tiče boja, dosadašnje tamne zameniće pastelni tonovi ljubičaste, roze i nude, koja razbija monotoniju i daje dozu sofisticiranosti.

U nastavku vam predstavljamo 3 stvari koje su modni urednici izdvojili za sledeće proleće:

Flatforms cipele

Iako su velike, modeli cipela sa ravnim debljim đonom nam ove sezone dolaze u još većem obliku. Na nedavno održanoj Njujorškoj nedelji mode, primetili smo chunky soled sandale, a urednici su posebno izdvojili damske cvetne flat sandale sa pertlama koje potpisuje modna kuća Erdem.

Haljina sa puno detalja

Slično kao prethodne, i ove sezone biće u trendu haljine koje se sastoje od miksa različitih materijala. To smo mogli da primetimo i na mnogim revijama, a posebno se izdvojila haljina Roksande Ilinčić, koja osim efektnog  blagog providnog dezena poseduju končane rese.

Ogromne minđuše

Kako smatraju modni urednici, ove sezone bi trebalo da imate velike viseće minđuše. Nemojte se plaštiti boja, već ponesite zlatnu i kombinujte ih uz sve.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija