Kraj leta često vezujemo za nelagodnost i blagu nervozu koja se vezuje za promenu vremena, ali i novu kupovinu koju treba obaviti na vreme.

Šta tačno treba kupiti ove sezone ? Modni stilisti i eksperti nam ukazuju da se okrećemo funkcionalnosti, kao i komadima koje možemo da nosimo na bezbroj načina (poput kombinezona i majica-haljina)....

Kako biste lakše prebrodili novu kupovinu i obnovu ormara, predstavljamo vam ključne komade za jesen u koje vredi investirati: 

# Jednobojan kombinezon

Ovaj komad je sam po sebi outfit. Obucite ga preko košulje, sa džemperom, ili ga nosite samog. Svakako će izgledati odlično.

# Efektna košulja sa karnerima

Statement cipele i nakit imaju moć da podignu svaki look, ali nikada tako dobro kao efektna košulja. Dovoljno je da je iskombinujete sa farmericama, i automatski ćete postići fantastičan outfit. 

# Bele patike

Bele patike su uvek moderne. Ove jeseni ih ponesite sa basic komadima, poput dobrog jeansa i glomaznog duksa.

# Bomber jakna 

Jesenje vreme zahteva slojevito odevanje, i baš kao kožna jakna, ona se slaže sa gotovo svim odevnim komadima. Čak i najopuštenije kombinacije (jeans + majica) zajedno sa ovom jaknom izgledaju veoma šik.

Pogledajte na sledećoj strani ostale komade...

PageBreak

# Donji deo trenerke 

Ovaj sportski komad je veoma komforan i trendi, a obožavaju ga mnoge manekenke. Ako želite da postignete cool efekat, uparite ih sa visokim štiklama.

# Čizme preko kolena

Čizme preko kolena deo su svake jesenje sezone, iz dobrog razloga. One uvek izgledaju atraktivno i stylish! Dok odlično izgledaju sa denimom, već je poznato da se fantastično slažu sa oversize košuljom.

# Majica-haljina

Izaberite model majice-haljine sa dugim rukavima i iskombinujte ovaj komad sa čarapama i čizmama. Iznenadićete se kako ćete brzo dobiti moderan outfit.

# Kilote sa printom

Majice, duksevi ili košulja sa dugmićima... Ovaj model pantalona se može nositi sa svim komadima, što je velika prednost u svakodnevnom stilizovanju.

# Duks 

Ovo je basic komad koji morate imati u svom garderoberu. Naš savet je da odaberete duks u neobičnog kroja, glomaznog oblika, široke ranfle ili velike kapuljače.

# Rebrasta uska haljina 

Uska haljina od rebrastog pamuka je idealna za dan i noć, u zavisnosti od vašeg izbora cipela ili završnog sloja koji ide preko nje. 

# Crop farmerice

One su komforne, kao vaše omiljene boyfriend farmerice, a skraćena dužina nogavica će dodatno izdužiti vaše noge. Dodajte par čizama i klasičnu košulju, i vaš outfit je gotov!

# Dugačak ogrtač

Kao i bomber jakna, i ovaj odevni komad (idealan za slojevito odevanje) slaže se sa svim krpicama- čak i midi i maksi haljinama. Pored toga, on je u stanju da podigne vaš outfit na viši nivo.

Foto: Net a porter / Balmain

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija