10 najlepših modela jeansa za devojke sa oblinama

Ukoliko ste od onih devojaka koje imaju nešto veće butine, a tanji struk onda ste se bez sumnje nekoliko desetina puta našli u situaciji u kojoj besomučno isprobavate najarazličitije modele, ali ni jedan vam ne stoji: ili u predelu struka ima previše prostora ili ih čak ni ne možete navući preko butina iako je u pitanju vaš broj.

Ukoliko ste od onih devojaka koje imaju nešto veće butine, a tanji struk onda ste se bez sumnje nekoliko desetina puta našli u situaciji u kojoj besomučno isprobavate najarazličitije modele, ali ni jedan vam ne stoji: ili u predelu struka ima previše prostora,ili ih čak ni ne možete navući preko butina iako je u pitanju vaš broj.

Agonija su dodatno prolongirali modni trendovi poslednjih nekoliko godina, koji podrazumevaju slim nogavice i spušten struk, model koji vama ne stoji preterano dobro, a devojkama sa viškom u predelu struka i stomaka, ovaj svuda zastupljeni model bio je prava noćna mora.

Međutim, svemu dođe kraj, u ovom slučaju konačno je tome došao kraj, sa nagalskom na konačno!

Modeli visokog struka aktuelni su već nekoliko sezona, a ima ih sve više, tu je i baggy i polu baggy jeans, zvoncare koje siluetu devojaka sa punijim butinama izdužavaju, tamniji modeli, a slim nogavice i modeli sa izbeljenim delovima konačno padaju u zaborav.

Predstavljamo vam deset trendi komada uz predloge kako možete da ih poneste.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...