Nekoliko je razloga zbog kojih teksas šorts smatramo apsolutnim letnjim favoritom.

Šorts se ednostavno podjednako dobro stilizuje uz kupaći, šešir i espadrile, kao i uz platforme, tuniku i klač torbicu, a pored toga praktičan je i udoban.

Još bolje je to što možete i sami da ga napravite od para starih farmerki i to u varijanti koja vama odgovara - iscepkajte šavove, ukoliko želite, varkinom izbelite određene delove, napravite sitne proreze tamo gde ih želite.

Na kraju krajeva priuštite sebi jedan novi komad koji vam savršeno pristaje, jer čini se da će se šorts još neko vreme zadržati na top pet listi letnjih favorita i to na visokom prvom mestu.

I to sa opravdanim razlogom, možete ga poneti čak i na posao, ukoliko naravno nije prekratak, a nakon toga i na piće, šetnju, pa i izlazak. Uparite vaš omiljeni komad sa belim patikama i bluzom, a uveče izgledu dodajte blejzer i ogrlicu.

Pogledajte našu galeriju sa nekim svežim idejama i inspirišite se za svoj savršen letnji look.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ovaj komad odeće postao je pravi letnji klasik u poslednjih nekoliko godina, a ove sezone podižemo ulog i nosimo ga u apsolutno svakom izdanju, dnevnom, večernjem, sofisticiranom, opuštenom, jer je jednostavno nezamenjiv.