Izrađene od nežnog, svilenkastog materijala, sa neobičnim izrezima koji otkrivaju ramena ili dekolte, i pun krug suknjom koja dodiruje pod, maksi haljina je verovatno naomiljeniji odevni komad za leto.

Osim što pruža neverovatnu udobnost, ona izgleda veoma moderno. To smo utvrdili kada smo pogledali najnovije kolekcije poznatih dizajnera i high street brendova, koji su rešili da najnovije trendy detalje primene u dizajnu haljina.

Tako nam ove sezone stiže veliki broj raskošnih boho haljina modeli sa grafičkim elementima i neizbežnim karnerima i pliseom.

Pogledajte najlepše.....

# Za dame koje vole da nose maksi haljine u dnevnim varijantama, široka boho haljina će ih oduševiti jer je ona neverovatno udobna i savršena za sve kežual prilike. Ako želite da postignete klasičan look i malu dozu chica, obavezno dodajte kaiš oko struka!

Foto: Instagram / thestyleograph

# Koktel haljina u jarkoj boji je dovoljno efektna i seksi da naglasi sve ženske atribute. Neobičan kroj, sa isečenim delovima oko struka, vizuelno sužava obim stomaka i izdužuje figuru.

Foto: Instagram / thestyleograph

# Raskošna haljina koja je blago plisirana, zajedno sa elegantnim papučama predstavlja savršen letnji look. Ako vas ovaj volumenizovani deo haljine čini nesigurnim, savetujemo da skupite haljinu u struku uz pomoć tankog kožnog kaiša.

Foto: Instagram / bett.co

# Dugački rukavi na svilenoj maksi haljini čine ovu haljinu mnogo opuštenijom, dok duboki prorez otkriva noge i ističe sav seksipil. Takođe, obratite pažnju na detalje, poput marame koja je vezana oko vrata i braon kaiša sa velikom šnalom jer upravo oni daju notu chica ovom outfitu,

Foto: Instagram / styledumonde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija