Leto stiže, sezona plaža, izleta i opuštanja.. ali svakako i sezona venčanja. Verovatno ste već počeli da planirate vaš raspored, pa bi u skladu sa tim bilo dobro da na umu imate i prigodne odevne kombinacije.

Kada je reč o kombinacijama za venčanja, tu smo da vas upozorimo na pet grešaka koje bi trebalo da izbegavate:

Da se pojavite u beloj haljini

Kada je venčanje u pitanju, znate da je jedna i jedina bela haljina već rezervisana! Dopustite mladi da bude jedinstvena, to je njen dan. Ako vas privlače svetli materijali, držite se nude kreacija ili onih u boji slonovače, a belu čipku ostavite za neku svoju zabavu.

Da obujete par potpuno novih, do tada nenošenih sandala

Apsolutno je jasno da za ovakve prilike imate potrebu da se stilizujete od glave do pete. Ali imajte u vidu da ćete ceo dan biti na nogama, hodati od stola do stola i igrati bez prestanka. Dakle, ovakva prilika zahteva već proverenu obuću, jer šteta je da sve to propustite zbog izmorenih stopala.

foto: Instagram/isabellaeclaires

Da obučete nešto previše kratko i nepristojno

Iako vam u prvi mah deluje da vam haljina dobro stoji i da vam je u njoj udobno, proverite da li je to slučaj i kada sedite i spuštate se niz stepenice. Venčanje je vreme podrške, ne bi bilo uredu da ostale zvanice ogovaraju vašu liniju. 

foto: Instagram/rumineely

Da zaobiđete dress code

Čak i ako imate savršenu novu haljinu u kojoj umirete od želje da se pojavite, ukoliko su mladenci izrazili želju da zvanice poštuju neki dress code (što nije retko), a vaša haljina se ne uklapa, sačuvajte je za drugu priliku. Tako ćete svakako izbeći neprijatnosti.

foto: Instagram/chiaraferragni

Da stilizujete haljinu sa nakitom koji zvecka, proizvodi buku

Tišina, crkva i narukvice koje zveckaju nisu baš dobra kombinacija. Držite se svedenih aksesoara koji ne zveckaju.

foto: Instagram/ashish_uk

Naš predlog za kombinaciju bez greške:

Pantalone, da svakako! Zapravo sada izbor hit kombinezona omogućava vam da imate elegantan, in i udoban komad na sebi, koji vam ni u jednom momentu pokvariti zabavu.

foto: Instagram/neverfullydressed

Priredila: Dunja Sablić


Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija