Bridal Fashion Week okuplja najveća imena u svetu dizajna koji obuhvata bridal modele, zbog čega se slobodno može reći da ovaj događaj predviđa i postavlja nove trendove u svetu venčanica. 

(10 vintage venčanica koje će vas ostaviti bez daha)

Nedelja bridal kolekcija, sigurno može da zadovolji svačije ukuse: od dama koje vole klasične, tradicionalne venčanice, do mladi koje obožavaju da eksperimentišu i biraju smele, neobične krojeve.

Zumirajući kolekcije primetili smo da se sedam trendova izdvojilo:

Venčanica bez ramena

Krojevi koji podrazumevaju gola ramena su već pravi mainstream u svetumodel. Međutim, ova se silueta sa ulične mode preselila u svet venčanica, što je obradovalo veliki broj dama koje su htele na savršren način i sa ukusom da pokažu malo kože, i postignu glam look. 

Otvoren dekolte 

Haljine sa dubljim dekolteom su savršena prilika da istaknete vašu seksipilnost i da otkrijete liniju vrata. Takođe, ovi modeli su odlični za nošenje prelepih ogrlica. 

Oscar de la Renta / Profimedia

Venčanica sa bolerom / ogrtačem

Ogrtači su u isto vreme jednostavni i glamurozni! Izaberite jedan za samu ceremoniju ili za večernje sate, u slučaju da postane malo hladnije. U svakom slučaju, ovo je savršen komad koji daje vašoj venčanici jednu otmenu notu.

Lela Rose / Profimedia

Venčanica sa slojevima

Želite da vaš izlazak izazove malu dozu drame? To ćete najbolje uraditi uz pomoć slojevite suknje koja daje volumen i dimenziju vašem izgled, pritom dok se krećete stvara jedan magičan prikaz, nalik bajci.

Naeem Khan / Profimedia

Ukrasna kragna

Ne morate da imate predugačak vrat da biste nosile ukrasne kragne i okovratnike. Venčanice sa ovim detaljem će akcenat staviti na vašu gornju polovinu tela i lice. Ovo je takođe sjajan detalj ako ste fan dramatičnih i romantičnih venčanica u viktorijanskom stilu.  

Delphine Manivet / Profimedia

Venčanica koja se sastoji od pantalona i korseta

Ovo je pravi izbor za mlade koje ne vole haljine. Pantalone dolaze u različitim modelima, nudeći chic alternativu raskošnim haljinama. Pored korseta popularna nadogradnja je u vidu blejzera ili čipkane bluze.

Monique Lhuilllier / Profimedia

Cvetna venčanica

Cvetne aplikacije i ukrasni detalji na venčanicama za mlade predstavljaju najlepši i najsenzualniji deo haljine, koji predstavlja večiti trend u svetu venčanica. 

Marchesa / Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija