Zaviri smo u najnovije komade koji su nam predstavili dizajneri kako bismo izdvojili najlepše boho bluze za proleće. Među mnoštovom fantastičnih komada, pažnju nam je privukla Isabel Marant, sa svojom drugom linijom Étoile.

U sklopu nove kolekcije, Isabel nam je u svojoj ponudi predstavila neo-romantične modele bluza ukrašenih plavim končanim vezom i resicama.

Takođe, odličan izbor za ljubitelje boho stila ima i brend Talitha, koji je poznat na tržištu po fantastičnim kolekcijama parea, tunika i haljina. U njihovoj ponudi smo pronašči razigranu bluzu zelene boje, koja će savršeno osvežiti sve prolećne outfite. 

Highstreet brendovi, poput H&M i Zare su takođe deo svoje prolećno-letnje kolekcije posvetili bohu. Bluze u raznim bojama, sa jasnim i preciznim vezom, ukrašene končanim resicama i reljefnim motivima možete nositi u dnevnim i večernjim prilikama. 

U našoj galeriji izdvojili smo 16 najlepših modela boho bluza!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Ljubitelji boho stila će se obradovati novom ponudom bluza koju su nam pripremili dizajneri i high street brendovi. Ove sezone nam stiže obilje boho bluza koje krase etno motivi i estetika sedamdesetih!