Kažu da je najbolje neko vreme da prođe pa da se utisci slegnu, i mi se slažemo. Posle toliko mode koju smo iz dana u dan viđali na pistama Njujorka, Milana, Londona i Pariza, čini nam se da tek sad možemo da steknemo jednu dublju sliku onoga što smo videli i sagledamo koji će to baš trendovi biti #top sledeće sezone!

U tome nam pomaže Natalie Kingham, direktor kupovine online shopa MatchesFashion.com, koja je izdvojila sledeća 4 trenda, aludirajući da će upravo oni obeležiti sezonu jesen / zima. 

Pa da krenemo... 

#1: Nova Balenciaga će da bude NAJVEĆI trend!

"Demna Gvasalia koji je do sada bio samo glavno lice linije Vetements, je predstavio na PFW svoju prvu kolekciju za Balenciagu. Bila je to kolekcija koja je obeležila Parisku nedelju mode svojim futurističkim, sporty vajbom. Zaljubila sam se u njegove oversize modele, dobijene iz muških krojeva, džentlmenske kostime, ali i materijale, kao i pametan, precizan kroj." — Natalie Kingham

Model koji će da dominira: Ogromna, gigantska jakna proistekla iz sportske garderobe!   

foto: Balenciaga / Instagram

#2: Loewe aksesoari će biti no.1 u svetu modnih detalja!

Svi znamo da je kreativni direktor španskog brenda, J.W. Anderson, mali mađioničar kada je u pitanju kreiranje aksesoara. Njegova Puzzle torba spada u omiljene modele najvećih trendsetera na svetu i najslikaniji model street style fotografa. Ali u jesenjoj kolekciji nismo se samo zaljubili u njegove torbe, već i minđuše, kragne koje su učinile da Loewe postane eponomni brend čije aksesoare svi žele!

foto: Loewe / Instagram 

#3: Statement pončo će zameniti kaput!

I to poncho koji najviše liči na maksi haljinu koja ima široke zvonaste rukave! Ovo je model koji izgleda krajnje udobno, trendi i atraktivno, a prvi brend koji ga je lansirao na nedavno završenom FW-u je Chloe, mada ne sumnjamo da će i daleko pristupačniji brendovi imati atraktivne interpretacije istog! 

foto: Chloe / Instagram

#4: Hulahopke i pliš - dobitna kombinacija!

"Mislim da će pliš da bude glavni materijal za jesen! Videla sam ga na toliko revija: Haider Ackermann [crveno odelo], Ellery [ plišane čizme], Valentino [zlatna haljina] i na još velikom broju revija…" — Natalie Kingham

foto: maximilian_charles / Instagram

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija