Priznajemo da nam je bilo teško da se odlučimo, pa da i vi ne biste zapali u ovu kriznu situaciju, izdvojili smo komade od teksasa koje verujemo da svi ovog proleća moraju da imaju u svom oramanu.

Boyfriend jeans je trend koji je već par sezona najučestaliji oblik denim pantalona, a nedavno mu je slavu poremetio džins visokog struka inspirisan modom devedesetih. Ako posedujete jedan par ovakvih pantalona, onda ste na dobrom putu, ako ne, onda je krajnje vreme da kupite ovaj statement komad.

Za one koji vole da eksperimentišu, savetujemo boyfriend kroj sa metalik šljokicama sa kojima nećete ostati nezapaženi.

Ono što će verovatno biti najveći hit su široke, 3/4 pantalone. Pošto su modni blogeri nošenje istih usavršili, savetujemo da se ugladate na njih, jer ovakav model nije lako iskombinovati, a ako budete pratili njihove korake stilizovanja sigurno nećete pogrešiti.

Ne plašite se da ponesete denim on denim outfit, kao najsmeliji ali i najzabavniji trend za proleće, jer je poenta mode u kombinovanju, eksperimentisanju i isprobavanju.

Mi smo našu dobitnu denim kombinaciju pronašli, pa vam savetujemo da i vi svoju nađete u našoj galeriji i inspirište se!

Priredila: Milana Bulatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Pričali smo o teksasu kao trendu koji pretenduje da osvoji svačiji garderober ovog proleća, pa smo nakon inspirativnih slika blogera i stylish ljudi, odlučili da vam pokažemo naše favorite.