Neki komadi imponuju vašoj figuri i izgledaju kao da su krojeni specijalno za vas, dok drugi naglašavaju sve vaše mane i čine da nikad ne poželite da se slikate u njima. Nas, ali i verujemo i vas, isključivo zanimaju modeli koji se savršeno fotkaju, zato vam predstavljamo modele koji su najfotogeničniji.  

Elegantan džemepr / pulover

Ukoliko ste vitki i imate lepu bistu, umesto da svoje telo sakrijete u neki oversize džemper, izaberite neki malo elegantniji, poput rolke koja prati liniju vašeg tela, ali neku čije tkanje nije krupno i koja je skoro pa prozirna, tanjeg sloja vune. Nadogradite je suknjom pun krug, atraktivnog cvetnog desena i spremni ste da pozirate kao Blair Eadie! 

Pantalone širih nogavica

Ovaj model pantalona izgleda uvek tako classy i nekako istovremeno ležerno i kul, stvarajući iluziju da su vam noge dugačke, kao i da vam je struk uži. Nadogradite ih uz ženstven, ukrojen džemper ne bi li stvorili balans između gornjeg i donjeg dela.  

Midi suknja

Bez obzira na trendove, ovo je model suknje koji opstaje iz sezone u sezonu, pritom, stoji svakoj ženi, bez obzira na građu! Jednostavan kroj, apstraktan ili cvetni print, garantuju sjajnu fotku!

Majica ili bluza sa kragnom

Kragna je nova ogrlica! Chic, cool kragna koja pada u naborima može da bude sjajan način da izdužite svoj vrat, izgledate otmeno i nekako aristokratski. Isti slučaj je sa košuljom i njenom kragnom, s tim što nikad ne biste trebali da do kraja zakopčate svu dugmad, ukoliko želite da dobijete jednu nonšalanciju. 

Statement minđuše

Minđuše koje se izdvajaju smelim, pomerenim dizajnom koji nije tipičan, ali je krajnje jednostavan i catchy, dovoljan su detalj da zablistate i napravite dobru fotku! 

Nude salonke sa kaiščićima

Možda i najpopularniji i najomiljeniji model cipela poznatih kada je u pitanju obuća za crveni tepih. Dva su razloga. Elegantne su i bukvalno idu uz sve boje, pritom izdužuju vaše noge, čineći ih vitkim, seksim i kilometarskim (bar prividno).

Haljine i bluze golih ramena

Ovaj trend u 2016. pretenduje da postane baš velik, ali da se ne lažemo, uvek je detalj poput golih ramena i otkrivenih leđa bio sjajan za fotkanje. Lepota žene i taj nagoveštaj ženskog tela su toliko zavodljivi i atraktivni detalj na fotki da morate bar jednom da se slikate u jednom tako romantičnom, ženstvenom modelu.

Kada upasate košulju ili bluzu u jeans

To se ne odnosi samo na košulju ili bluzu, već i na oversize džemper ispod kog vam viri bela košulja. Onda zauzmite poluprofil, stavite ruke u džepove, pogled u daljinu i blagi Mona Lisa osmeh. Imate sjajnu fotku!

Ukrojen blejzer od pliša

Oni su elegantni, otmeni i nekako odlika ljudi koji cene dobar kroj. Ništa na vama ne stoji tako dobro kao jedan ovakav model, pogotovo ako je u burgundy boji koja izgleda skupoceno, aristokratski. Zamislite dugačku, sivkastu haljinu od svile ili muslina, na tanke bretele i bordo blejzer od pliša, dok vaša zlatna kosa pada niz ramena u divljim talasima.  

Camel ili crveni kaput

Nosite ga u stilu Anne Wintour, ležerno prebačenog preko ramena.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija