Lanvin već godinama dizajnira skupocene, otmene komade koji postaju opsesija mnogih poznatih dama, pa i nas samih! Za to je zaslužan smeo kroj, kvalitetan materijal i savremeni detalji koji čine da model izgleda vanvremenski i sofisticirano.

To se posebno odnosi na njihove kapute koji su pod vođstvom Elbaza dobili neki novu punoću, raskoš i dimenziju. I iako je dizajner napustio kormilo brenda, to opet nije razlog da se ne divimo njegovim poslednjim kreacijama koje je uradio za francusku kuću...

A uradio je mala remek-delo od kojih smo se mi zaljubili najviše u atraktivan, statement kaputić sa resama na reveru iz Lanvinove jesenje kolekcije za 2015! Pomenuti komad je inspirisan rodnim mestom kreatora, Kazablankom u Maroku.  

Vrlo slobodan, lepršav pad, A forma i dosta nabora i širih falti su doprineli da kaput nalikuje nekoj elegantnoj, swing haljini.

Vatrenocrvena boja i crne vunene kićanke su zajedno sa resama na reveru dale kompletnom komadu jedan gipsy momenat i inspirisale nas da ga zamislimo u paru sa dubokim antilop čizmama i midi suknjom.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija