Bilo da ima veću, padajuću rolku ili manju, klasičnu, neobičan desen, krupno tkanje..., rolka je ove sezone doživela svoj veliki comeback, i kako sada vidimo, dominiraće neko vreme!

Ovaj zahvalan i veoma udoban komad se savršeno ukalapa uz mnogobrojene odevne komade, te ga možete nositi na bezbroj načina.

Predstavljamo vam četiri neodoljive kombinacije u kojima glavnu ulogu ima ROLKA!

# Suknja + rolka 

Odaberite trendi somotsku mini suknju i kraću rolku ukrašenu zanimljivim pletenicama i dobićete fantastičan i neobičan look nalik onom koji je ponela Taylor Swift. Opustite se i kombinujte statement rolku sa basic komadima i povedite račina da oni budu različitih tekstura koje ćete vešto uklopiti!

Foto: Profimedia

# Rolka ispod džempera ili košulje

Dva komada garantuju toplotu ali i zabavu! Obucite rolku, a preko nje štrikani džemper ili košulju sa dugmićima ako želite da postignete nešto interesantniju kombinaciju. Oduševićete se krajnjim efektom.

Foto: Instagram / manrepeller

# Rolka + pantalone visokog struka

Rolka i u ovoj kombinaciji igra glavnu ulogu. Ona će vas ugrejati, i još važnije vizuelno će produžiti vaš torzo. Za nešto elegantniji look, birajte rolku oplemenjenu šljokicama ili detaljima od čipke, dok pantalone treba da ostanu isključivo u drugom planu.

Foto: Profimedia

# Rolka ispod haljine

Evo još jednog predloga koji je odličan i za dnevne i večernje varijante. Ispod haljine sa velikim V izrezom obucite statement rolku i postignućete fantastičan chic look! Obratite pažnju na detalje i boje, kako biste postigli zanimljivu kombinaciju koju će činiti različiti deseni i strukture materijala!

Foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija