Kada postane hladno, počinje potraga za toplim komadima koji će nas ugrejati tokom zimskih dana. Prvo se upuštamo u pronalaženje prošlogodišnjeg kaputa, koji će nam poslužiti kao osnova slojevitog odevanja. Međutim, ove zime nije vam potreban jedan kaput ne bi li oblikovali savršenu kombinaciju, već minimum dva!

Pitate se o čemu pričamo? Veoma jednostavno: preko prošlogodišnjeg kaputa, trebalo bi da obučete novi! Na taj način ćete postići savršeno toplu i stylish modnu kombinaciju!

(Absolutely Fabulous: Ova jakna je pravi modni favorit za zimu!)

Kako biste naučili da kombinujete ove komade, pogledajte kako to rade modne blogerke koje su ovladale tehnikom slojevitog odevanja.

Držite se boja istog tona

Pronađite dugi kaput u tonovima plave, kako biste ga nosili preko vaše letnje teksas jakne. Ovo nije samo odličan način da iskorisitte vašu letnju garderobu, već da kombinujete farmerke i kaput. Ova kombinacija izgleda tako dobro jer se boje prirodno stapaju.

Miksujte teksture

Nosite materijale različite teksture, kao što je na slici iskombinovana kožna jakna sa bundom. Neka unutrašnji sloj bude gladak, kako bi tekstura gornjeg dela došla više do izražaja.

Foto: Instagram / Style Du Monde

Sve počinje od bomber jakne

Bomber jakna je idealan prvi komad, zato što savršeno stoji i izgleda sportski, tako da će odlično izgledati kada je uparite sa oversize kaputom čija tekstura je raskošna, cozy i topla.

Pomešajte smart i causal komade

Pronađite vaš savršeno krojeni sako koji je malo formalniji, a zatim ga uparite sa denim ili kožnom jaknom (koja ide ispod).

Foto: Instagram / menageadeuxmtl

Različiti printovi

Upozorenje! Ovaj look zahteva hrabrost: uparite blejzer sa printom i jedan kaput - takođe sa printom! Garantujemo uspeh.

Kardigan i bomber jakna

Kardigan možete da nosite i preko zimskog perioda. Preko ovog dugačkog džempera obucite bomber jaknu- i postignite cool izgled. 

Foto: Instagram / whowhatwear

Komplementarne boje

Ko kaže da roze i zelena nikada ne treba da se nose zajedno, on očigledno greši. Pokušajte da nosite dve suprostavljenje boje kako biste postigli pravi efekat. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija