Pored svih modnih predloga kojima smo se posvetili u poslednje vreme, ni ove sezone nismo zaboravili na jeans.

Ovog puta smo se fokusirali na aktuelne boyfrend jeans modele i farmerice koji uz samo nekoliko detalja, različitih boja i struktura poprimaju sasvim novi izgled.

Od retro do glamuroznog looka! 

(Denim trend: 7 ključnih modela farmerki za jesen)

Predstavljamo vam najbolje ideje kako da stilizujete denim ove jeseni:

Vinage stil

Vintidž se odavno vratio na velika vrata, tako da vam savetujemo da inkorporirate neobične retro detalje u svoj denim look. Odaberite isprane modele jeansa prepoznatljive siluete i iskombinujte ih sa chic torbom ili cipelama. 

Foto: Instagram / paigedenim

Boyfrend jeans 

Skinny jeans visokog struka sa košuljom koja je upasana u farmerice? Veliko NE. Da biste izbegli ovu modnu katastrofu, nosite boyfrend jeans koji ćete iskombinovati sa oversize košuljom ili bluzom koja je ovlaš ubačena u farmerice. 

Instagram: whowhatwear

Kroj i dužina

Kakav god look da izaberete, obratite pažnu da vaš jeans bude dobrog kroja i dužine.

Foto: Instagram / paigedenim

Denim +  gležnjače

Ako je vašem boyfrend jeans potrebno jesenje osveženje, poslužite se dobrim stilskim trikovima. Možete iskoristiti farke koje ste nosili tokom letnjeg perioda, samo umesto baletanki sada odaberite gležnjače. Na kraju ceo look upotpunite kaputom ravnog kroja.

Foto: Instagram / paigedenim

Denim + kaiš

Kada je reč o denim kombinacijama, kaiš je uvek dobar izbor. Bilo da volite tanke pojaseve koje obično nosimo preko kardigana ili masivnije sa velikim šnalama, ovaj modni detalj će zasigurno obogatiti vaš denim look.

Foto: Instagram /style du monde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija