Nova jesenja sezona je posebno pogodna za modne eksperimente jer nam je već na samom početku donela mnogo interesantnih trendova. Zato je pravo vreme da kada osvežite ormar najnovijim trendi komadima i počnete da radite na svom celokupnom stajlingu.

(5 trendi načina da kombinujete džempere ove jeseni)

Predstavljamo vam najbolje ideje kako da nosite glavne jesenje trendove - ali i da unapredite vaš stil!

#1 Osvežite outfit neobičnim teksas komadima

Već svi znate da nikada ne možete pogrešiti sa farmericama ili klasičnom teksas jaknom, ali jedan fantastičan outfit se ne sastoji samo od ovih komada. Njemu treba osveženje! Ove sezone ćete biti prava fashion dama kada svoj look koji se bazira na kaputiću od prevrnute kože i tvid pantalonama nadogradite teksas košuljom koja ima efektne pačvork detalje.

Foto: Instagram / sandrasemburg

#2 Odaberite statement čizme

Nova jesenja sezona je preplavljena neverovatnim modelima čizama koje su veoma zanimljivog dizajna, jedinstene forme i teksture. Izaberite jedan statement model koji će vam pomoći da se izdvojite iz mase. Tragajte za čizmama koje imaju petu od pleksiglasa nalik onima koje smo videli na Dior reviji.  

Foto: Instagram / styledemonde

#3 Kombinujte različite strukture

Ne postoji smelija kombinacija od one u kojoj ste izmešali nekoliko različitih materijala poput somota, svile, kašmira - zajedno. To je tako chic i stylish!

Foto: A love is blind

#4 Kombinujte stilove

Kada je reč o modi - mi obožavamo da pomeramo granice! Zato ako do sada niste probali, potrudite se da uparite dva naizgled različita stila odeće zajedno. Npr. štreberski džemper sa ženstvenom suknjom.

Foto: Instagram / styledemonde

#5 Oblačite se slojevito

Slojeviti komadi nisu samo odličan izbor za hladne jesenje dane, već ujedno i najjednostavniji način da spojite udobnost i opušten look, a dobijete totalno stylish kombinaciju.

Foto: Instagram / sandrasemburg

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija