Znamo da se pitate koji su to najnoviji denim trendovi za jesenju sezonu. Kako bismo vam dali koncizan, jasan i pre svega profesionalni odgovor, donosimo vam savete vrhunskih stručnjaka iz sveta mode. Tačnije, sveta denima!

Dizajneri poznatih brendova, poput MiH, Levi’s i Mother su se jednoglasno složili da će biti poigravanja u vašem ormaru ove jeseni. Pa, možete polako da uplovite u ovaj vremeplov!

Chloe Lonsdale (osnivač i kreativni direktor brenda MiH)

U trendu: Vintage jeans sa blago ispranim nogavicama je ključan model jesenje sezone. Dublji struk i minimalno rastezanje jeansa daje modelu pravi klasični look, ali i osećaj udobnosti.  

Van trenda: Skinny jeans i dalje spada u osnovni komad garderobe, ali više nije glavni model sezone. Ljudi biraju skinny jeans za ležeran i udoban look, ali on definitivno nije statement.

Scott Morrison (osnivač i predsednik brenda 3x1)

U trendu: Zvoncare sa ivicom predstavljaju pravi hit model za jesen, zbog čega postoje različite verzije ovog modela. Glavni proces podrazumeva upotrebu lasera kojim se odvajaju delovi tkanine, ostavljajući platno da visi i pada svom težinom. Jako je bitan i izbor materijala, koji treba da bude što kvalitetniji kako se ne bi ispirao. 

Van trenda: Jeggings i jogger farmerke. Nikada mi se nisu sviđala ta dva modela, i srećan sam što vidim da su ti trendovi iza nas.

Karyn Hillman ( glavni product menadžer Levi's-a)

U trendu: Nekoliko trendova dobija na pažnji ove sezone, a oni preteženo predstavljaju povratak u sedamdesete kada su vladale zvoncare i dubok struk. Upravo ovaj denim daje svakoj ženi odličan oblik tela, prilagođavajući se obliku struka, kukova i butina.

Tim Kaeding (koosnivač i dizajner brenda Mother)

U trendu: Ovo je jedinstvena sezona za teksas jer zaista ništa nije totalno isključeno iz trenda. Iako skinny modeli nisu out, moram da priznam da nisu ni najpoželjniji komad garderobe za jesenju sezonu. Ravne nogavice su definitivno interesantnije u odnosu na široke, dok je struk vidno produžen. Zvonasti modeli predstavljaju savršen način da pokažete svoje štikle i cipele, a dubok struk će produžiti vaše noge i učiniti da izgledaju tanje. Ova silueta je proistekla iz sedamdesetih, a sada je veoma popularna.

Paige Adams-Geller (osnivač i kreativni direktor brenda Paige)

U trendu: Jedan trend koji je definitivno i dalje hit su zvoncare sa dubokim strukom. Oduševljena sam outfitom koji se sastoji od takvih farmerki, kožne moto jakne i vintidž majice ili karirane košulje.

Van trenda: Denim stil koji je definitivno out ove jeseni su leggings farmerice sa utisnutim detaljima na kolenima.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija