Ukoliko još uvek niste izabrali odevnu kombinaciju u kojoj ćete dočekati Novu godinu, priskačemo vam u pomoć i to sa osnovnim pravilima za praznični look, kada je u pitanju Njeno visočanstvo, the Dress!

Najženstveniji i najomiljeniji model skoro svake pripadnice lepšeg pola daje vam pregrš opcija, od kojih je sigurno neka vaša! Evo detalja koji će vam ne sumnjamo pomoći da odaberete najbolju moguću:

1. Ukoliko nemate dovoljno finansija da šopingujete novu haljinu, izaberite najomiljeniju koju ćete nadograditi nekom statement ogrlicom, što će na savršen način vašu haljinu transformisati u party dress.

2. Ukoliko nameravate da Novu godinu dočekate sa porodicom vašeg partnera, onda je najbolje da obučete koktel haljinu diskretnog dekoltea, preko koje možete da nosite i jaknicu od buklea ili nekog atraktivnog materijala.

3. Čipka, neobični paneli, zvonasta donja suknja i til materijali su smernice koje bi trebalo da vam pomognu u izboru haljine koja je privlačna, ali i zanimljiva, savršena za neki ludi provod. 

4. U sferi aksesoara držite se minimalnog ukaršavanja. Za to veče vam je dovoljno da imate jedan statement komad nakita, i to minđuše ili ogrlicu, atraktivne salonke ili sandale i clutch u jarkoj boji, po mogućstvu sa resama. Ovaj trio finiširaće i najobičniju malu crnu haljinu. 

5. Za vreme Nove godine, sva modna pravila padaju u vodu. Na primer: haljina i ravne cipele? Ne? Naravno da DA! Ili ono da bi trebalo da izbegavate kožni kombinezon za doček! Pa ko vam je to rekao?  

6. U sferi obuće, iako su najsavršeniji model, salonke, mi vam predlažemo da malo eksperimentišete: haljina sa resama + platforme s otvorenim prstima, svetlucava haljina A kroja, zatvorenog dekoltea + ravne, kožne, lakovane cipele, haljina u animal printu + lakovane kožne poluduboke čizmice. 

7. Sedamdesete su u modi, a to znači samo jedno: rese i zvonasta forma dominira. Zato vam predlažemo da novu 2015. dočekate u boho stilu, sve sa kaubojskim čizmama i haljinom u Marsala boji, šeširom i torbicom sa resama. 

8. U sferi boja, držite se teorije Billa Blassa: When you doubt, wear red!