Od svih odevnih modela, čini nam se da helanke imaju najgoru reputaciju. Da, ok su za teretanu, trčanje, eventualno odlazak do najbliže prodavnice, ali ne preporučuju se za bilo kakvu drugu priliku, jer ih većina dizajnera ali i fashion elita doživljava kao znak predaje, odnosno priznanje da nemate stil, i da vam uopšte nije stalo do toga da ga steknete.

Međutim, mi ih volimo. Ne onoliko koliko volimo jeans, baggy i palazzo pantalone, ali nismo totalno protiv njih i smatramo da je moguće stilizovati se tako da izgledate classy, a ne kao neko čiji stil oblikuju folk pevačice.  

Kada kupujete helanke bitno je da povedete računa o sledećim stvarima: ne smeju da budu providne i moraju da sadrže elastin. Niko ne želi da ga helanke stežu niti da pokazuje svoj donji veš. 

U želji da vam pokažemo kako helanke možete sasvim stajliš da nosite i na poslu, predstavljamo vam 7 mladih dama koje su u tome uspele....

1# Umesto da nosite klasične crne ili sive helanke, izaberite neki ženstven, atraktivan dezen.

foto: Lookbook.nu/mayowaolutade

2# Ukoliko ih nosite sa džemperom, osvežite look kaišem koji je ove jeseni u trendu.

foto: Lookbook.nu/masterofdetails

3# Crne kožne helanke mogu da budu sjajan dodatak vašem poslovnom izdanju ukoliko ih uparite blejzerom u nekoj jarkoj, neon boji, sve sa belom košuljom i cozy kardiganom.

foto:Lookbook.nu/eugeniesblog

4# Obucite preko njih haljinu.

foto: Lookbook.nu/zhours

5# Nek vam helanke budu polazna tačka za slojevitost.

foto: Lookbook.nu/masterofdetails

6# Omiljene patike uparite sa helankama i blejzerom u neutralnoj boji, na primer u camel.

foto:Lookbook.nu/thefashionheist

7# Ravne platforme koje su u trendu mogu sjajno da izgledaju u paru sa helankama! 

foto:Lookbook.nu/ctrendencies