Jesen može da bude prilično tricky sezona za dame koje ne mogu baš da se pohvale visinom.

Teški kaputi i slojevita odeća lako vas može "progutati", ali bitno je da ne očajavate. Sve se da popraviti. U moru ključnih komada za jesen, pronašli smo 9 idealnih za niske devojke koji će izdužiti figuru, i od "petite" žene učiniti damu sa "grande" sitilom. 

Samo nastavite da čitate...

Haljina-tunika 

Haljina-tunika u stili 60ih od pamuka ili viskoze, i mini dužine je savršen način da naglasite svoje noge.

Džemper dubokog V izreza

Zašto baš ovaj dekolte? Dubok V izraz produžuje vaš gornji deo, a pritom čini da izgledate mršavije. Džemper s ovim dekolteom nosite u paru sa uzanim pantalonama i midi suknjom. Ukoliko vam treba inspiracija, pogledajte stil bliznakinja Olsen.

Ravne cipele sa malom petom

Želite da vaše noge izgledaju neverovatno dugačke, bez nošenja štikli? Investirajte u par elegantnih cipela sa malom petom. Na primer u mokasine.

Mini torbe

Nikako nemojte da nosite neku veliku torbu koja će vas "progutati". Birajte neku koja je mikro veličine.

Pantalone visok struk

Bilo da nosite pencil suknju ili par jeansa, što je viša linija struka, to ćete više izdužiti noge, a samim tim i kompletnu figuru.

Mini suknje A forme

Zanimljiva i atraktivna forma ovih suknji čini da izgledate viši nego što jeste. Izdužite sebe još više uz pomoć par chic salonki na visoku petu.

Statement sandale

Vodite računa da izaberete neki model koji vas neće skratiti. Izbagavajte modele koje nosi Kim Kardashian, sa kaiščićima koji tačno na članku preseku nogu i samim tim vas "skrate" za nekoliko centimetara.

Šlic

Zahvaljujući novim tendencijama u svetu mode, sve je učastaliji broj modela koji imaju atraktivan, dubok šlic sa strane. Tako ćete pokazati svoje noge, ali i izdužiti figuru.

Blejzer jednostavnih, ravnih linija

Birajte kaput i blejzer u neutralnoj nijansi, svilenkast materijal i ravan kroj. Model u monohromatskoj paleti, modroplavoj boji ili otmenoj bordo boji, pružiće vašem izdanju jednu dozu luksuza, skupocenosti.