Iako novi trendovi u modi nalažu da se ove zime ogrnete u neko atraktivno ćebe ili pončo, to nije sprečilo kraljicu svih zimskih komada da uz smešak posmatra sa visine i dominira uličnim stilom. Oversize, s oblim linijama, zanimljivim reverima, od meke vune, u camel, ružičastoj boji ... na vama je da odaberete svoj, ali mi vam predlažemo da na shopping listu stavite sivi kaput.

Po mogućstvu neki koji ima raskošan, volumiziran pad, neki poput onih koji često nosi jedna od najpoznatijih predstavnica francuskog chica, Emmanuelle Alt.

Siva spada u one otmene boje, boje koje čine da vaš look izgleda prefinjeno, a sjajno se slaže uz sve druge boje. Naš savet je da izaberete model u srednjem tonu, onom koji vukče na plavkaste nijanse i da ga nosite u paru sa jeansom i jednostavnin T-shirt majicama ili košuljama.

Ukoliko ste više fan jarkih boja i upečatljivih detalja, onda je naš predlog da ga nosite preko rolki i pantalona u jarkim bojama, dezenima i zanimljivim aksesoarima poput ešarpi ili kilometarskih šalova.

Uostalom, igrajte se jer nikad ne znate gde vas igranje sa stajlingom može odvesti.

Carven

Valentino

Zara

Mango

H&M

Izvor: buro247.hr