Komad koji nikako ne stoji svima ali je jedan od vodećih ovog leta

Kada temepratura pređe 30 podeoka, mnogi od nas više neće toliko voditi računa o tome da li je njihov stajling perfektan, dok god je komforan i praktičan - razlog zbog koga je ovaj model omiljen u letnjim mesecima.

Da li nam opet sleduje karantin?

Evo kakve mere možemo da očekujemo..

Ko su devojke koje stoje iza brenda MO Swimwear koji se probio u svetu i kako izgleda njihova aktuelna kolekcija kupaćih kostima?

Tandem koji stoji iza brenda kupaćih kostima MO Swimwear, Milica i Nikolina, otkriva modnoj urednici Ani Ostojić zašto su došle na ideju da pokrenu svoj biznis, kako izgleda njihov radi dan i koji su favoriti iz njihove najnovije kolekcije.

Večna klasika po ugledu na poznate: Kako da i ovo leto nosite crno-bele pruge?

Kombinacija crne i bele boje oduvek se smatrala bezvremenim spojem koji u kojoj god formi bio prikazan, donosi određenu vrstu elegancije, ali i nekog posebnog letnjeg šarma. ztao praktično nikada ne izlazi iz mode.

3 recepta koja svi mogu da pripreme

Predlažemo vam tri ideje za ukusan obrok, koje su toliko jednostavno da iako niste iskusna domaćica umećete bez problema da ih pripremite.

Pantalone u boji kao najefektniji komad leta: Ovako se nose

Majica u boji i jeans, bež ili bele pantalone - vrlo jednostavan recept za stajling koji je pun pogodak. Ali zašto se pored toliko izbora koji nam trendovi donose, ograničavo na igru na sigurno?

Victoria Beckam: "Nosila sam usku odeću, jer sam bila nesigurna"

Poznata dizajnerka u kratkom intervjuu koji je dala za britanski The Guardian obrazložila je zašto je nekada nosila usku odeću i kako je spremna zahvaljujći karantinu da promeni svoje striktne norme odevanja.

Omiljene patike za sve prilike: Kako poznati nose starke?

Ovo su prve patike koje su se nosile uz suknju, tako da svakako zaslužuju posebno mesto u modnom svetu, iako sa pijadestala sve vreme pokušavaju da ih svrgnu svi modeli belih patika, pogotovo chunky forme.

Predviđamo: Ovo će biti vodeća it torba Dior "Bobby"!

Svake godine pojavi se bar po nekoliko luksuznih modela torbi koji se nađu u središnju pažnje modnih zaljubljenika, ali ni jedna od njih ne zadrži se preterano dugo u fokusu. Tako je prošla godina recimo definitivno bila u znaku Dior saddle modela, što je sada praktično out. Da li će tako biti i sa najnovijim primerkom koji nam stiže sa Dior potpisom, ostaje da vidimo, ali ono što sigurno znamo jeste to da je potražnja za "Bobby" primerkom u jeku!

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 37 - 48