Dark side of fashion

Dokle? Mračna tajna fabrike teksasa šokirala modni svet

21. vek je uveliko u toku, na sve strane priča se o pravima žena, feminizam je u svom punom jeku, a u modnoj industriji žene bivaju silovane ne bi li zdaržale svoje radno mesto.

Fashion vs Eco

Pariski pakt najvećih imena mode menja fashion industriju

Konačno!

Model Beauty

Zato je ona supermodel: Claudia Schiffer blista u petoj deceniji (FOTO)

Prelepa Nemica bila je jedna od predvodnica "velike petorke", grupe najatraktivnijih modela koje su žarile i palile tokom 90-ih. Njena atraktivnost i prirodna lepota impozantne su i sada na korak od 50-te godine.

Fashion Week News

Prvi put u istoriji mode: Kupite kartu za prvi red na Fashion Week-u u Londonu, Njujorku, Milanu i Parizu!

Sve do sada karte za prvi red bile su rezervisane isključivo za poznata lica i buyere, ali od ovog septembra u prvom redu na Chanel, Versace, Dior reviji možete da sedite i to po čak prilično PRISTUPAČNOJ CENI! Verovali ili ne.

Modne destinacije

5 nezaobilaznih šoping adresa u evropskim metropolama

Ne, to nisu butici poznatih brendova kao što su Chaenl, Dior, Versace..,

Fashion news!

Ni Anna Wintour, ni Victoria Beckham: Ovo je do sada najmoćnija žena sveta mode!

Prvi deo godine 2019. u modnom svetu obečežilo je jedno veliko ime i to po prilično iznenađujuće s obzirom da se vezuje za najpopularnije ime u svetu MODE!

Fashion tips

Da se ne bi razvukao i deformisao: Ovako se pravilno pere kupaći kostim

Ukoliko želite da sačuvate ovaj komad i za sledeću letnju sezonu, donosimo vam nekoliko korisnih saveta.

Maxwell N. Burnstein

Ko je Maxwell N. Burnstein: Čarobnjak digitalnih kolaža?

Umetnik iz Toronta oko čijeg rada se pravi glavna zabluda, a to je da je nastao putem računara. On svoje kolaže pravi kao reakciju na digitalnu ilustraciju gde je inkorporirao tradicionalni analogni artwork u digitalno doba. X-Acto noževi, traka i lepak su njegova glavna oruđa, a kako bi sve to imalo primenu u svetu tehnologije tu je skener. Specijalno za ELLE Srbija u jednoj od modnih priča prikazuje svoju umetnost.

Fashion Industry

Virgil Abloh kralj lopova: Kako je jednom od najpopularnijih dizajnera današnjice opet pošlo za rukom da prisvoji tuđ rad?

Virgil Abloh, jedan od najpopularnijih dizajnera dašnjice i kreativni direktor muške linije brenda Louis Vuitton, nedavno je, opet, optužen za plagiranje tuđeg dizajna.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12