Svi ga žele: Razlog zbog koga se priča o novoj ulozi Nicole Kidman jeste kaput koji nosi!

Zvezda nove serije The Undoing u kojima glave uloge tumače Nicole Kidman i Hugh Grant, nije ni jedno od ovo dvoje popularnih glumaca - već stajlinzi poznate australijanske glumice, a još preciznije - jedan kaput.

Da li ste iznenađeni? Najbolje obučena royal osoba godine je...

Iako je često tema naših regularnih stilskih vest i umemo upravo njenom stajlingu da posvetim dosta pažnje. Ipak smo iznenađeni, uzveši u obzir postojanje slike i prilike jedne Ranije od Jordana.

Pobednička lista: Najgore obučeni poznati u 2020. su...

Spisak je poražavajuće dug.

Novi koncept Perwoll Fashion Week-a oduševio sve modne sladokusce

Svako godišnje doba sa sobom donosi i nove trendove u svetu mode. Jesenje kolekcije uvek su inspirisane tako da ohrabre da iz sumorne jeseni izvučemo ono najlepše - spektar neverovatnih boja. Tako je više od 60 poznatih kreatora u okviru 47. Perwoll Fashion Week-a predstavilo svoje nove kolekcije i oduševilo sve ljubitelje mode i modne gurue.

Moda u službi planete: Timberland sproveo sadnju drveća na Novom Beogradu

Novi Beograd postao je juče središte velike globalne kampanje „Nature needs heroes“, američkog brenda Timberland, koji će tokom narednih 5 godina zasaditi 50 miliona stabala širom sveta i tako doprineti borbi protiv klimatskih promena.

Pogledajte fenomenalnu kolekciju bezvremenog mantila Ane Trošić Trajković

Game Changer, kolekcija za godinu u kojoj smo uspeli da usporimo, priča o aktuelnim modnim promenama koristeći mantil - osnovni komad teže konfekcije, kao simbol brze mode, milionskih tiraža tokom mnogodecenijske proizvodnje globalno, simbol zone komfora, pripadnosti masi, kolektivne nesvesti i lenje prepustenosti civilizacijskim tokovima.

Pozivamo vas da pogledate Game Changer all season kolekciju za 2021. Ana Trošić Trajković

U okviru Beogradske nedelje mode u nedelju, 1. novembra od 19:30 h biće održana revija “Gama Changer” Ane Trošić Trajković.

Pratite Perwoll Fashion Week Digital!

PRVA DIGITALNA MODNA MANIFESTACIJA U REGIONU - Belgrade Fashion Week je svojevremeno bio prvi događaj ovog tipa u jugoistočnoj Evropi, a biće pionir i u realizaciji koncepta hibridnih događaja koji će se realizovati i live i online.  Digitalni kanali BFWa – sajt, FaceBook, Instagram, YouTube, kao i najpopularniji portali, pružiće mogućnost mnogo većem broju modne publike da prati manifestaciju uživo a „privilegija“ prvog reda je sada dostupna svima. Od 30. oktobra do 7. novembra veliki broj poznatih dizajnera prikazaće svoje nove kolekcije, na različite zanimljive načine. Društvena odgovornost, edukativni, umetnički, izložbeni programi i jaka tendencija podrške mladim talentima i ovoga puta su u fokusu projekta.

Stiže true crime serija o najmračnijim događajima iz modnog sveta

Od neverovatnih prevara do stvarnih ubistava, „Last Looks“ istražuje krimi istoriju modnog univerzuma.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last prikazano: 1 - 12

Magazin