Možda je u svetu modelinga trenutno glavna zvezda Kendall Jenner, ali kada su u pitanju obline i onaj seksepil koji je imala jedna Cindy Crawford, u žiži javnosti je niko drugi nego naša manekenka koja dominira u kampanjama za donji veš i kupaće kostime, dok je širom sveta upoređuju upravo sa Cindy.

Bojana Krsmanović, jedan od 3 zvezde aktuelne Guess kampanje (pored muze Toma Forda, Gigi Hadid) likom dosta podseća ne samo na legendarnu manekenku ( obe imaju takođe mladež iznad usana) već i na fatalne glumice Sofiju Loren i Monicu Belluci koje se smatraju najvećim seks simbolima 20. veka.

Najjači adut srpske Cindy su definitivno obline iako ih manekenke u ozbiljnoj modnoj industriji nikada nemaju.

“Savetovali su me da smršam jer je u svetu modeling imperativ izgleda mršave devojke i dalje zastupljen u priličnoj meri, ali ja volim ženske obline i smatram da su one plus, jer to omogućava širi spektar poslova,” izjavila je svojevremeno Bojana koja najvećim delom radi u Americi iako joj je adresa prebivališta još uvek u Beogradu.

“Mnogo putujem tako da sam retko u Srbiji. Pre sam najviše radial u Evropi, ali sam se u poslednje vreme skoncentrisala na američko tržište i planiram da tamo nastavim karijeru.“

Do tada pogledajte set fotografija iz kampanje za brend Lisa Charmel, koje dokazuju da je pred Bojanom velika karijera u svetu modelinga.

Nakon više nego uspešne Guess kampanje, srpska lepotica nastavlja da osvaja svet svojom raskošnom lepotom..