Iako je prošlo četiri godine od kada nas je napustio slavni britanski kreator, njegova naslednica Sarah Burton trudi se iz sezone u sezonu da to ne osetimo, i da brend ne izgubi onu originalnost koju mu je McQueen pružio.

Koliko je u kolekcijama, Burton nastavila da neguje avangradnu, gotik haute couture modu, toliko se potrudila da i kampanje koje prate kolekcije budu upečatljive, drugačije.

U poslednjoj kampanji za jesen/zima kolekciju, Burtonova je odlučila da umesto Kate Moss koja je uveličala prethodnu i to prvi put za slavni brend, izabere Eddie Campbell koja je već promovisala McQueen na jesen 2013.

Kompletnu kampanju je fotografisao slavni Steven Klein koji je pokušao da zabeleži atmosferu sa poslednje revije na kojoj su modeli šetali kao da su sišli sa seta nekog gotičkog filma.

Eddie je uslikana u mračnom i sanjivom ambijentu, izgledajući kao utvara koja besciljno luta kao da je zarobljena u nekoj napuštenoj i ukletoj kući, obučena u gotičke i bajkovite modele, mahom crne boje, s potpisom Sarah Burton. Glavni detalj skoor svake slike je bio crnosmeđi konj koji je bio stilizovan u mrežasto sedlo i tamne, sjajne pokrivače od pliša i krzna.